VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Neydi, ne oldu...

14 Haziran 2012

Bolu’da geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarılan ancak alıcı bulamayan eski terminal alanı otoparka döndü.   Bolu Belediyesi’nin Yeni ...

Bolu’da geçtiğimiz günlerde ihaleye çıkarılan ancak alıcı bulamayan eski terminal alanı otoparka döndü.

Bolu Belediyesi’nin Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni faaliyete geçirmesinden sonra projesini atıl vaziyette kalan ve bulunduğu bölgede görüntü kirliliğine neden olan eski terminal arazisi satılmak üzere ihaleye çıkarıldı. Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılması planlanan ihale öncesi 30 bin 663 metrekareden oluşan terminal arazisine muhammen bedel 17 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Ancak ihale günü geldiğinde salon boş kaldı. Çok fazla taliplisi olması beklenen eski terminal bölgesine bir tane bile alıcı çıkmadı. Salonda gazeteciler haricinde kimsenin olmaması dikkat çekti. Bunun üzerine ihalenin ertelendiği ve yine taliplisi çıkmaması durumunda pazarlık yoluyla satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Gözler önümüzdeki günlerde yapılması planlanan ihaleye çevrilirken, eski terminal alanının otoparka dönmüş hali dikkat çekti. Sanayi Sitesi’nin yanında yer alan terminal bölgesi adeta eski ve yeni otomobillerin park yeri haline geldi. Boş arazide hurdaya çıkmış araçların da bulunması görüntü kirliliğine neden oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.