VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan'dan muhalefete temizlik tepkisi...

14 Haziran 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘En temiz ikinci belediye’ seçilmelerini eleştiren muhaliflere sert sözlerle yüklenerek, ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘En temiz ikinci belediye’ seçilmelerini eleştiren muhaliflere sert sözlerle yüklenerek, “Bu hazımsızlık nereye kadar sürecek. Kıskananlar çatlasın” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, ‘Türkiye’nin en çevreci ikinci belediyesi’ seçilen Bolu Belediyesi, birçok kesim tarafından eleştirildi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, muhalefetin bu başarıyı kıskandığını ve Bolu Belediyesi’nin bu başarısını muhaliflerin hazmedemediklerini söyledi. Muhalefet partilerinde ki hazımsızlığa bir anlam veremediğini söyleyen Yılmaz, imalı yanıtlar verdi.

“HAZMEDEMİYORLAR”

Kimilerinin çalıştığını, kimilerinin ise nutuk atmaktan başka bir işe yaramadığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Hani şair demiş ya, ‘Neler yaptık şu vatan için. Kimimiz öldük, kimimiz nutuk söyledik’ diye. Demek ki memleketi için canla başla çalışanların yanında işi gücü nutuk atmak olanlar her devirde varlığını korumuş. Biz çalıştık ve hala da çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını da alıyoruz. Şehri bir uçtan bir uca kuşatan kolektör hattını rüyalarında bile görmeye cesaret edemeyenler, çöp dağlarını yok etmeyi bir kenara bırakın bir de bundan enerji çıkarmayı hayal bile edemeyenler, tamamen eşit şartlarda ve objektif değerlendirmeler neticesinde böylesi önemli bir ödüle Bolumuzun layık görülmesini hazmedemiyorlar” diye konuştu.

“SAYGI DUYSUNLAR”

Muhalif kesimden başarılarına saygı duymalarını isteyen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Anlaşılan bizim payımıza çalışmak, bu arkadaşların payına nutuk atmak düşmüş. Bizim payımıza takdir edilmek bu arkadaşların payına da kıskanmak düşmüş. Ne diyelim artık. Kıskananlar çatlasın” şeklinde konuştu.

 Başkan Yılmaz, bu başarıyı kıskananlara bir tavsiyesi olduğunu da belirterek, şöyle konuştu;

 “Benim bu başarıyı kıskanan arkadaşlara tavsiyem; bu başarının tadını bizimle birlikte yaşasınlar. Her geçen gün daha yaşanası bir şehir haline dönüşen Bolumuzda kıskançlığı bırakıp rahatlarını sürsünler. Keyiflerine baksınlar.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.