VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Sıcak havaların vazgeçilmezi karpuzlar yok satıyor...

14 Haziran 2012

Bolu’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte sebze ve meyve halinde karpuz sezonu açıldı.   Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri ...

Bolu’da yaz aylarının gelmesiyle birlikte sebze ve meyve halinde karpuz sezonu açıldı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi meyve ve sebze satıcılarının yüzünü güldürdü. Bahar aylarının bol yağışlı geçmesi sonucu erken olgunlaşan meyve ve sebzeler, pazardaki yerini aldı. Bolu’da Sanayi Sitesi’nin yanında bulunan Sebze ve Meyve Hal’inde karpuz satışları tavan yaptı. Adana’dan gelen karpuzlar haldeki işçiler tarafından dükkanlara boşaltılıyor. Toptan satış yapan dükkan sahipleri, havaların sıcak olması sebebiyle sofraların vazgeçilmesi olan karpuz tüketiminin arttığını ifade ettiler. Özellikle sıcak havalarda fazla tüketilen karpuzların kamyonlardan boşaldığı gün tükendiği belirtildi. Halde çalışan işçiler ise karpuz yükleyip indirmekten hiçbir şeye fırsat bulamadıklarını söylediler.

Bu yıl karpuzların bir hayli büyük olmasına dikkat çeken sebze ve meyve hali çalışanları, bahar aylarının bol yağışlı geçmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirttiler.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.