VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bak sen şu uyanıklara...

13 Haziran 2012

Bolu’da sokak ortasında bıçakla bir vatandaşı gasp eden şahıs esnafın kovalaması sonucu ara sokakta polis ...

Bolu’da sokak ortasında bıçakla bir vatandaşı gasp eden şahıs esnafın kovalaması sonucu ara sokakta polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, saat 12:45 sıralarında Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi Süreyya Sokakta meydana geldi. Büyük Cami Mahallesi’nde üç kişi kavga etmeye başladı. Çevreden geçen bir vatandaş üç kişiyi ayırmak istedi. Bu sırada kavga edenlerden biri kendilerini ayırmaya çalışan şahsın elindeki çantayı kaparak kaçmaya başladı. Kavga sırasında bir vatandaşın gasp edildiğini gören esnaflar şahsın peşine takıldı. Büyük Cami Mahallesi’nden Aktaş Mahallesi’ne doğru kaçan şüpheli şahıs esnaflar tarafından Taşhancılar Caddesi’ne kadar kovalandı. Dar sokağa giren gaspçı, elindeki bıçakla esnafları üzerine gelmemeleri için tehdit etti. Tam o sırada olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli şahsı etkisiz hale getirerek polis otosuna bindirdi.

Polis otosuna alınan şahıs bir süre sonra nefes darlığı yaşadığını söyleyince ambulans çağrıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından muayene edilen şüpheli şahsın durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri, kendisini Hüseyin Nakışlı (55) olarak tanıtan şahsın kimliğini doğrulamak için yanlarındaki el bilgisayarıyla parmak izi aldı. Ancak şahsın gerçek ismine ulaşılamadı. Asayiş Şube ekipleri, gaspçı şahsın elindeki bıçak ve üzerinden çıkan 8 Bin TL paraya el koydu. Panik atak hastası olduğu öğrenilen Hüseyin Nakışlı, karakola götürülürken, kavga görüntüsü imajı vermeye çalıştığı diğer iki kişinin bulunması için arama başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.