VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Girişimciler mezun oldu...

7 Haziran 2012

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)’da düzenlenen törenle Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın desteklediği girişimciler ...

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)’da düzenlenen törenle Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA)’nın desteklediği girişimciler sertifikalarını aldı.

Bölgedeki girişimcilik kapasitesinin artması amacıyla MARKA’nın beş ilde düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimi ve dış ticaret eğitimini başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi. BTSO’da düzenlenen törene Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ile girişimciler katıldı. AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, yeni girişimcilerle iş hayatındaki hedefleri hakkında bir süre sohbet ettikten sonra başarılar diledi. MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan ise beş ilde düzenledikleri eğitimlerin devam ettiğini ve isteyen herkesin bu eğitimlerden yararlanarak kendi işlerini kurma fırsatı yakaladıklarını kaydetti.

Törene katılan protokol üyelerinin konuşmalarından sonra eğitimi başarıyla tamamlayan girişimcilere sertifikaları verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.