VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Behiye Baysal yeni binada ilk mezunlarını verdi

6 Haziran 2012

Bolu Behiye Baysal Ticaret Meslek Lisesi, yeni hizmet binasında ilk mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler ...

Bolu Behiye Baysal Ticaret Meslek Lisesi, yeni hizmet binasında ilk mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler hep birlikte kep attı.

 

Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Sosyal Bilimler Dalı’nda 322 Ticaret Lisesi arasından Türkiye birincisi olan Bolu Behiye Baysal Ticaret Meslek Lisesi, yeni hizmet binasında ilk mezunlarını verdi. Sağlık Mahallesi’ndeki yeni binasında 13 derslikle 250 öğrenciye eğitim veren lisede mezuniyet töreni düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Behiye Baysal Ticaret Meslek Lisesi Okul Müdürü Şemsettin Gürtürk, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

“Bizleri unutmayın”

21’i muhasebe, 26’sı bilişim olmak üzere 47 öğrencinin mezun olduğu okulun mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Şemsettin Gürtürk, “2001 yılından bu yana öğrencilerimizi Türk milletine yakışır şekilde eğitmeye çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımızda ‘Bu vatan çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır. Bu ancak iktisadi faaliyetlerle olacaktır’ özdesiyle mesleki eğitim alanında ilham kaynağı olan Atatürk İlke ve İnkılaplarını rehber edindik. Bundan sonraki tek dileğimiz de öğrencilerimizin bizi unutmamasıdır” dedi.

“Bina istedi”

Mezuniyet töreninde protokol üyelerine sesini duyurmaya çalışan Şemsettin Gürtürk, “Bizim okulumuz 2011 yılında YGS’de Sosyal Bilimler Dalı’nda 322 Ticaret Lisesi arasından Türkiye birincisi olmuştur. Ancak okulumuzda 13 derslik bulunmaktadır. Burası bize dar geliyor. Daha büyük bir binaya ihtiyacımız var. Umarım yetkililer sesimizi duyarlar” şeklinde konuştu.   

Kep attılar

Okul Müdürü Şemsettin Gürtürk’ün konuşmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, okulu birincilikle bitiren ve mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini takdim etti. Törene katılan öğrenci velilerine döner, pilav ve ayran ikram edildi. Daha sonra öğrenciler hep birlikte havaya keplerini fırlatarak mezuniyetin tadını çıkarttı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.