VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Abdullah Abat'a sonuna kadar güveniyorum"

6 Haziran 2012

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, hafta sonu gerçekleşen Boluspor kongresini değerlendirdi. Özcan, ...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, hafta sonu gerçekleşen Boluspor kongresini değerlendirdi. Özcan, genç isimlerin Boluspor’u başarıya taşıyacağına inandığını söyleyerek, “Tüm samimiyetimle söylüyorum. Abdullah Abat’a çok güveniyorum” dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, hafta sonunda gerçekleşen ve Abdullah Abat’ın başkan seçildiği Boluspor kongresini değerlendirdi. Bundan sonraki süreçte, sezon sonuna kadar Abat ve yönetim kurulunun arkasında durulması gerektiğini vurgulayan Özcan, “Bolu kamuoyuna yaklaşık bir ay önce yaptığım bir açıklamada şunu söylemiştim. Artık yeni isimler yeni yüzler Boluspor’u yönetmeye başlamalı demiştim. Bolusporumuza bugüne kadar çok sayıda kulüp başkanı birçok tecrübeli yönetici kadrosu başarıyla hizmet etti. Bu yöneticilerin ve başkanların Boluspor’a çok büyük katkısı olmuştur. Ancak artık geri dönüp bakmanın anlamı yok. Bundan sonra yeni isimler bu görevi üstlensin ve Boluspor’u hak ettiği yere taşısınlar. Eski başkanlarımız başta olmak üzere ildeki siyasiler, bizler ve Bolu kamuoyu, taraftar dernekleri herkes destek olmalıdır” ifadelerini kullandı.

“ABDULLAH ABAT'A ÇOK GÜVENİYORUM”

Abdullah Abat'ın genç bir yönetimle geldiğini ve bu yönetimin başarılı olacağına inandığını belirten Özcan sözlerine şöyle devam etti;

“Bunun sonucunda da Abdullah Abat 1976 doğumlu genç bir kardeşimizdir. Bu göreve talip oldu. Tabi Abdullah Abat’a tüm samimiyetimle söylüyorum kendisine çok güveniyorum. Her şey den önce bir Boluspor taraftarı olarak Abdullah Abat’ın futbolu ne kadar çok sevdiğini, gelişen futbola ne kadar hâkim olduğunu yakından takip ettiğini gayet iyi bilen birisiyim. Çalışma azmi var. Genç bir ekip oluşturdu. Ben başarılı olacağını tahmin ediyorum. Tabi genç ekiplerin şöyle bir avantajı olur. Azimli çalışırlar. Ama tabiî ki morallerinin bozulma ihtimali de her zaman var. Bu arkadaşlarımıza sabırla destek verelim. Sezon sonuna kadar, sezon sonu otururuz, bakarız yeni Boluspor yönetim kurulu Boluspor’u nereden almış nereye kadar taşımış, ondan sonra bunun değerlendirmesini yaparız. Ama ben herkesten rica ediyorum. Yeni bir ekip gelmiş, pırıl pırıl bir ekip, azimli bir ekip. Sayın Abat’ın başkanlığında bu arkadaşlarımıza sezon sonuna kadar hangi tasarrufta bulunmak isterlerse istesinler biz Bolulular olarak arkalarında duralım. Yeni seçilen Boluspor Yönetim Kurulu’na başarılar dilerim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.