VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Nilüfer Turizm yeni seferlerle geliyor...

5 Haziran 2012

Yaklaşık sekiz ay önce Bolu Halkı ile tanışan Nilüfer Turizm kısa sürede Boluluların beğenisini kazanarak, ...

Yaklaşık sekiz ay önce Bolu Halkı ile tanışan Nilüfer Turizm kısa sürede Boluluların beğenisini kazanarak, Bolu’nun öz firması olduğunu kanıtladı.  Nilüfer Turizm’i Bolu’ya kazandıran Keskin Kartal Uluslararası Taşımacılık Firması’nın Sahibi Naci Keskin, "Bodrum, Antalya ve Ankara seferlerimiz başladı" dedi.

“TERMİNAL BAŞKAN’IN BAŞARISIDIR. GÜZELLİKLER BİRBİRİNİ TAMAMLIYOR”

Nilüfer Turizm’i Bolu’ya kazandıran Keskin Kartal Uluslararası Taşımacılık Firması’nın Sahibi Naci Keskin, Bolu halkının kaliteli hizmeti takdir ettiğini ve bu nedenle Nilüfer’i seçtiğini belirterek; “Halkımız hizmetin en güzelin en iyisine layıktır. Yeni Terminalimizin hizmete girmesiyle birlikte, çevre illerimiz bize gıpta ile bakar oldu. Böylesine güzel bir terminali Bolu’ya kazandıran Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a teşekkür ediyorum. Güzellikler birbirini tamamlıyor. Ben bu güzel terminali gördükten sonra otobüs işine girmeye karar verdim ve yine tüm Türkiye’nin bildiği kalitesi tescillenmiş Nilüfer Firması’nı Bolu’ya getirdim. Şu an terminal eski halinde kalsa idi, Bolu’ya Nilüfer Firması’nı getirmeyi, yolcu taşımacılığı işine girmeyi hayal bile edemezdim. Yeni terminali gördüğümde Bolu en iyisine layıktır diyerek bu işe girdim. Terminali eski haliyle düşündüğümde, bunların hiçbiri olmazdı” dedi.

 

 “HİZMET AĞIMIZI GENİŞLETİYORUZ; BODRUM, ANKARA, ANTALYA SEFERLERİMİZ BAŞLADI”

 Bolu merkezli İstanbul, Bursa, İzmir seferlerine ek olarak yeni seferleri hizmete koyduklarını belirten Naci Keskin, “Hizmetin en iyisine en güzeline layık olan halkımız bizi benimsedikçe, bizimde hizmet ağımızı genişletmemiz kaçınılmaz oldu. Uzak yol otobüsleri de yeni terminale giriyor ve yolcu alıyor. Ancak kalite konusunda seçici olan müşterilerimiz çok çeşitli ve haklı nedenlerle bunlara binmek istemediklerini belirterek, bize yoğun bir taleple gelmeye başladılar. Bizde Nilüfer Turizm olarak bu taleplere aynı hizmet kalitesinden ödün vermeden cevap vermeye devam edeceğiz. Yaz sezonunu dikkate alarak; Bolu merkezli Ankara-Antalya ve Bodrum seferlerimizi başlattık. Bolu halkını, üniversite gençliğini rahat, temiz, güvenli bir şekilde 2011 model otobüslerimizle kalite ve konforu en üst düzeyde tutarak hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.  

NİLÜFER TURİZM , BOLU HALKINI EKSPRES SERVİS İLE TANIŞTIRDI

Bolu’ya terminaline yolcu almaya giren uzak yol otobüslerinin içine pis kokudan girilemeyen günleri unutmayan Bolu halkının, üç beş kuruş indirim yapan firmalara meyil vermediğini belirten Naci Keskin, “Halkımız bu nedenle Nilüfer Turizm’i; ‘nerde kaldınız siz’ dercesine bağrına bastı ve benimsedi. İstanbul Bolu arası otoban olmasına rağmen, hala bu yolu istasyon vapuru gibi 5-6 saatte giden otobüslerin pabucu dama atıldı. Çünkü, Nilüfer Turizm her şeyin en iyisini hak eden Bolu yolcusunu ekspres seferlerle tanıştırdı” dedi.   

 

Kaynak: www.bolununsesi.com

1 yorum yapılmış
  • timur eraslan
    4 Haziran 2012 • 11:00
    ankara da yaşayan bir bolulu olarak sizinle iftihar ediyorum.sizin gibi yaratıcı ve atılımcı bolulu kardeşlerimize ihtiyacımız vardı siz onlara iyi bir örnek oldunuz gerçi geç kalınmış bir işti ama olsun tebrik ederim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.