VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Veli Kızılkaya iddialara bakın ne yanıt verdi...

5 Haziran 2012

Boluspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Veli Kızılkaya'nın, Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu ile büyük ölçüde ...

Boluspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Veli Kızılkaya'nın, Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi. Veli iddialara anında yanıtladı: "Yok kardeşim. Hepsi yalan haber. Nerden duyup yazıyorlar anlamış değilim. Hepsine gülüyorum"

 

Boluspor’un tecrübeli futbolcusu Veli Kızılkaya'nın Süper Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı iddia edildi. Spor33’ün haberine göre Mersin İdman Yurdu ile her konuda anlaşmaya varan Veli’nin önümüzdeki günlerde imza atacağı iddia edildi.

 

VELİ KIZILKAYA KONUŞTU

Kendisine yada menajerine resmi teklif gelmediğini ve hakkında çıkan haberlere sadece güldüğünü ifade eden tecrübeli stoper Veli Kızılkaya, “Yok kardeşim. Hepsi yalan haber. Nerden duyup yazıyorlar anlamış değilim. Hepsine gülüyorum. Şuanda şahsıma veya menajerime herhangibi bir teklif yok. Mersin İdmanyurdu’yla da anlaşmadım. Bu tür haberlere Boluspor taraftarı inanmasın. Eğer böyle bir şey olursa zaten herkesin haberi olur. Süper Lig takımı olmazsa Boluspor’dan başka takıma gitmem, Bolu ve Boluspor benim yuvam” diye konuştu.

4 yorum yapılmış
  • HALİT CANBAZ
    5 Haziran 2012 • 11:00
    BENDE GÜLÜYORUM.ŞU DEMECİNE?SEZON BOYUNCA HAKKINDA HEP OLUMLU YAZDIM.AMMA 1 SÖZ VAR.ŞEYTAN AYRINTIDA GİZLİDİR.SÜPER LİG TAKIMI OLMAZSA(MERSİN YADA BAŞKASI)MERSİN HABERİMİZ OLMADAN BANKASYAYAMI DÜŞTÜ.BİR DİĞER KONUDA BANKASYADA OYNARSAM BOLUDA OYNARIM KONUSU İSTEDİĞİN PARAYI VERİRSE GÖZTEPEYE GİTMEZMİSİN.KÜTAHYAYA YAKIN?KONGRE YENİ BİTTİ.ŞİMDİ BEKLENTİN BOLUSPOR VERECEĞİ PARAYI ARTTIRSIN.AMA BENİM KANAATİMDE BOLUSPOR GETİR 150000İ GİT DİYECEK.ÇÜNKÜ SANA ALTERNATİF OLARAK ENGİN AKTÜRKLE ANLAŞTILAR YADA ANLAŞACAKLAR.BOLSPORDA ÇIKAN 1 KÖŞE YAZISINA GÖRE ABAT KASIMA KADAR BOLUSPORUN BAŞINDA KALICI GÖRÜNÜYORMUŞ.YANİ ÇARIKÇI USULÜ İŞLER DEVAM EDECEK HERHALDE?İŞLER KÖTÜ GİDERSE ÇARIKÇI TEKRAR DÖNECEK HERHALDE?BEN BİLMEM.İŞİ VE İCRAATI YAPACAK OLANLAR BİLİR.ZAMAN GÖSTERECEK HERŞEYİ?KASIMDA GÖRECEĞİZ.YAZAN ABAT İÇİN İSMET ABİ FORMÜLÜ DİYE YAZMIŞ.KALICI DEĞİL GEÇİCİ DİYE YANİ
  • HALİT CANBAZ
    5 Haziran 2012 • 11:00
    KENAN ÖZER GİTME İHTİMALİ %90 VELİ %80 ALP %60 FERHAT KİRAZ%50 BUDA BENİM DÜŞÜNCEM FERHAT NEDEN AZ DİYEN OLURSA BONSERVİS BEDELİ ÇOK İSTERLER.MUHTEMELEN ELDE PATLAR.ALPİDE TALİBİ ÇIKMIŞKEN BORÇ VAR DİYE SATARLAR.
  • İSMAİL TUNCER
    5 Haziran 2012 • 11:00
    HELAL SANA VELİ TAKIMIN GURUSUN SENİ BÜTÜN BOLUSPOR TARAFTARI SEVİYO İNŞALLAH KENAN ÖZER İ DE ALIRLAR ALP,FERHAT HEPSİ KALSIN BU TAKIMIN ONLARA İHTİYACI VAR TABİİ ABDULLAH ABAT TRANSFER YAPMASI GEREKİR...
  • Remzi KIRICI
    5 Haziran 2012 • 11:00
    Sayın Abat; takımın iskeletini koruyacağını, sadece 5-6 nokta transfer yapacağını söylemişti. Satılan ve alınan futbolcular sonunda Sayın Abat'ın Sayın Semercioğlu'nun yaptığı borçu ödemek için mi yoksa Boluspor'u süper lige çıkarmak için mi Başkan olduğu anlaşılacaktır. Bizler takımın iskeletinin bozulmamasını, önceki senelerde olduğu gibi "TOPLAMA TAKIM" kurulmamasını istiyoruz. Veli giderse Engin var düşüncesi; bizim geçen senelerden hiç ders almadığımız anlaşılır.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.