VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Gerede'de kan bağışı için uzun kuyruklar oluştu..

5 Haziran 2012

Türk Kızılay’ı tarafından Bolu Şubesi önderliğinde Gerede ilçesine gönderilen kan toplama TIR’ına vatandaşlar yoğun ilgi ...

Türk Kızılay’ı tarafından Bolu Şubesi önderliğinde Gerede ilçesine gönderilen kan toplama TIR’ına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kızılay tarafından kan toplamak için Gerede ilçesine TIR gönderildi. Cumhuriyet Meydanı’na kurulan stantlarda Kızılay’a kan vermek isteyen vatandaşlar adeta birbiriyle yarıştı. Duyarlı bir davranış sergileyen Gerede halkı, kan toplama TIR’ı etrafından uzun kuyruk oluşturdu. Kızılay, yaklaşık bir ay önce Gerede Müftülüğü’nün Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlediği kan kampanyasındaki izdihamı da göz önünde bulundurarak daha fazla ekibiherkesin kan verebilmesi için Gerede’ye görevlendirdi. Daha geniş imkanlar dahilinde yapılan kan bağışında bu kez kan vermeden dönen olmadı. Gerede’de yapılan kan bağışı kampanyasında 183 duyarlı vatandaş kan vererek bir hayat kurtardı. Kızılay tarafından Gerede’ye ilk kez getirilen kan toplama TIR’ında kan veren Gerede Kızılay Başkanı Özdemir İnce, halkın konuya duyarlılığından bahsederek, Gerede’deki sinerjinin hiçbir yerde olamayacağını düşündüğünü dile getirdi.

Herkesin kan vermek için sıraya girdiğini belirten İnce, Gerede Müftülüğü’nün organizasyonunda birçok insanın kan vermeden geri döndüğünü, bu olayın çok duygu verici bir şey olduğunu söyledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.