VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ve beklenen kongre sonuçlandı...

2 Haziran 2012

Boluspor'un aylardır beklenen kongresi bugün tamamlandı. Başkanlık için Abdullah Abat'ın dışında başka bir aday çıkmayınca ...

Boluspor'un aylardır beklenen kongresi bugün tamamlandı. Başkanlık için Abdullah Abat'ın dışında başka bir aday çıkmayınca tek liste ve açık oylama yapılarak Boluspor'un yeni patronu belli oldu. Kongre sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi. Abdullah Abat’ın başkanlığa seçildiği kongrede en çok dikkat çeken yönetim kurulu listesiydi. Tam 49 kişinin yer aldığı listede 33 yeni isim yer aldı.

Bolu'da aylardır beklenen Boluspor'un olağan üstü kongresi bugün yapıldı. Boluspor Halı Sahaları’nda yapılan kongrede Abdullah Abat tek liste olarak girdiği seçimi açık oylamayla kazandı. Olağanüstü kongrede karşılıklı atışmalar kadar yeni yönetim kurulu listesi de dikkat çekti. Boluspor’un yeni Başkanı Abdullah Abat için, “Necip Çarıkçı’nın adayı” şeklinde çıkan dedikodular dikkat çekmişti. Ancak yönetim kurulu listesi her şeyi gözler önüne serdi.

Yüzde 75’i yeni!

Divan kurulu seçim oylaması öncesi yönetim kurulu listesini açıkladı. Açıklanan listede tam 33 yeni isim dikkat çekti. Geçtiğimiz yıllardan sadece 16 kişi yönetime girerken, diğer yöneticilerin hep yeni yüzler ve genç isimler olması gözlerden kaçmadı. Abdullah Abat ise listesi için, “Bizler çok zengin insanlar değiliz. Bu kulübü yönetmek ve başarıya ulaştırmak için kolları sıvadık. İnşallah Allah utandırmaz. El ele vererek kulübümüzü en güzel yerlere taşırız” dedi.

Tansiyon yükseldi!

Eski Başkan Yılmaz Becikoğlu kongrede zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Konuşmasının başında Necip Çarıkçı'yı sert dille eleştiren Becikoğlu, "Benim için kulübü küme düşürdü, birinci ligden düşürdü diyorlar. Ben bu takımı küme düşürmedim. Ayrıca aday olacağımı açıkladıktan sonra hasta olduğumu söylediler. Asıl kendileri hasta. kafayı yemişler" dedi.

Çarıkçı'ya sert sözler

Yılmaz Becikoğlu, "Boluspor Kulübü'nde alacaklarına karşılık temlik koyduran tek başkan Necip Çarıkçı'dır. Varsa çıkın açıklayın. Abdullah Abat kardeşimi tanımam. Ama cesurca çıkıp aday oldu. Kendisini kutluyorum. Başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yılmaz Becikoğlu'nun konuşmasının ardından Necip Çarıkçı kürsüye çıktı. Bu sırada Yılmaz Becikoğlu, divana dönerek "Bana lafı olursa söz hakkımı kullanırım" dedi. Bunun üzerine Çarıkçı, "Ben herkesi nasıl dinlediysem herkes de beni saygıyla dinlemeli" ifadesini kullanınca yeniden ayaklanan Becikoğlu, "Fazla konuşma sözünü bitir otur" yanıtı verdi. Çarıkçı daha sonra konuşmasına devam etti.

Boluspor tarihine geçti

AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Kışlak Et Ürünleri Firması’nın sahibi olan Zerrin Kışlak, Boluspor yönetimine girerek tarihe geçti. Kışlak, 47 yıllık geçmişi bulunan kulübün ilk bayan yönetici olma unvanını elde etti. Kongrenin ardından diğer yönetici arkadaşlarıyla birlikte ismi okununca sahneye çıkan Zerrin Kışlak, objektiflere poz verdi. Kışlak yeni sezon öncesi hemen kolları sıvadı.

Boluspor Başkanlığı’na seçilen Abdullah Abat’ın listesi şu şekilde;

Abdullah Abat, Ali Osman Uzman, Adnan Daylan, Ahmet Ufuk Güler, Basri Gökdemir, Bülent Yılmaz, Cihangir Coşkun Kubilay, Dursun Geyikcioğlu, Dursun Kayman, Ercan Açıkalın, Fatih Yamaner, Hakan Özmen, Halit Ergül, Hasan Kanca, Hüseyin Akyol, Hüseyin İka, Hüseyin Kayalıoğlu, Hüseyin Nadi Okur, İlkay Yanardağ, İlker Aktaş, İsmail Duru, İsmail Hakkı Öztürk, Kadri Özersin, Koray Varlık, Mehmet Altun, Mehmet Öztürk, Metin Kazak, Metin Kumaş, Murat Sarper Şen, Murat Semercioğlu, Mustafa Ericek, Mücahit Kutlu, Naci Keskin, Nejat öztürk, Nevzat Güler, Nurettin Doğanay, Oğuzhan Özçelik, Osman Fevzi Gürsoy, Ömer Zeren, Önder Şemşek, Savaş Yıldız, Sefa Meral, Serdar Çelebi, Şaban Kök, Uğur Akbay, Ümit Yaman, Vedat Yardemir, Zerrin Kışlak.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.