VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Belediye Başkanı'na torununu sordu...

2 Haziran 2012

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, "81 İlden 81 Yıldız" isimli sosyal sorumluluk projesinin ...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, "81 İlden 81 Yıldız" isimli sosyal sorumluluk projesinin bu yılki şenliğine katılmak üzere Bolu Abant'a geldi. Büyük Abant Otel'in girişinde Bolu protokolü tarafından karşılanan Gül, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a torununu sordu.

Cumhurbaşkanı Gül, Büyük Abant Oteli'nin girişinde Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, milletvekilleri ve bürokratlar tarafından karşılandı. Dostlukları eskiye dayanan Gül ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile eşi, otelin önünde bir süre sohbet etti. Ayak üstü eski günleri yadederek konuşan Cumhurbaşkanı ve Bolu Belediye Başkanı otel önünde ayaküstü keyifli bir sohbet yaptı.

Okul yıllarında tanışan ve o dönemden beri kopmayarak arkadaşlıklarını devam ettiren Abdullah Gül ve Alaaddin Yılmaz otel önünde ilginç diyaloglar yaşadı. Abdullah Gül, Başkan Yılmaz'a torununu sorarak, torun sevgisinin nasıl olduğunu anlattı. Hayrünnisa Gül ise bir çocuğu kucağına alarak sevdi. Abdullah Gül ve eşi, otelde bir süre dinlendikten sonra törenin yapılacağı alana geçti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.