VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOGİAD, BTSO'yu ziyaret etti

1 Haziran 2012

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Fatih Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Bolu Ticaret ve ...

Bolu Genç İşadamları Derneği (BOGİAD) Başkanı Fatih Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Bolu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

 

BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ve Kemal Sert tarafından karşılanan genç işadamları, gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. BOGİAD Başkanı Fatih Yazıcı, BTSO’nun tecrübelerine önem verdiklerini söyleyerek, “Bizler zaten Ticaret ve Sanayi Odası üyesiyiz. Başkanımızın güveni, tecrübeleri ve düşüncelerine çok önem veriyoruz. Hepimiz Bolu’nun geleceği için çalışıyoruz. Dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte projeler üretmeye hazırız” dedi.

BTSO Başkanı Emin Semercioğlu ise BOGİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini söyleyerek, “Öncelikle BOGİAD Başkanımız Fatih Yazıcı’yı ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Bolu’nun böyle gençlere ve onların çalışmalarına ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sivil toplum kuruluşlarındaki gençleşme bizler için son derece önemli. Karşımızda gerçekten üretken ve ses getirebilecek bir genç topluluğu görüyorum. Birlikte çalışarak, konuları istişare ederek bilgi ve düşüncelerimizi paylaştığımız sürece çok faydalı işler yapılabileceğine inanıyorum. Genç arkadaşlarımızın varlığı bizi çok mutlu ediyor. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu. 

Daha sonra Bolu’nun iktisadi ve sosyal gündeminde yer alan konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. BOGİAD Başkanı Fatih Yazıcı, Bolu Belediyesi’nin yürüttüğü projeleri desteklediklerini söyleyerek, “Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu için her taşın altına elini sokuyor. Bolu’yu vizyon sahibi iller arasına sokabilmek için önemli projeler yürütüyor. Bizde bu projelere BOGİAD olarak destek veriyoruz. Bolu’nun geleceği açısından Bolu Belediyesi ile ortak çalışma yürütüp beyin fırtınası yaratmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.