VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abdullah Abat kongre öncesi net konuştu...

1 Haziran 2012

Boluspor'un başkan adayı Abdullah Abat, Park Cafe'de basın mensuplarıyla buluştu. Kongre öncesi net konuşan Abat, ...

Boluspor'un başkan adayı Abdullah Abat, Park Cafe'de basın mensuplarıyla buluştu. Kongre öncesi net konuşan Abat, "Biz kimsenin adamı olmadık. Eğer birlik olursak Boluspor'u başarıya taşırız" dedi. 

Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Park Cafe'de gazetecilerle bir araya gelen Boluspor Başkan Adayı Abdullah Abat, yarın yapılacak olan olağanüstü kongre öncesi son sözlerini söyledi. Yoğun bir süreçten geçtiklerini ve birçok kişiyle görüşmeler yaptıklarını söyleyen Abdullah Abat, "Bugün sizlerle adaylık sürecimi değerlendirmek için buluştum. Yoğun bir süreçten geçiyoruz. Bu kısa sürede hem görüşmelerimizi hem de Boluspor için neler yapabileceğimizi konuşmalıyız. Bildiğiniz gibi kulüpler borç anlamında çok zor durumdalar. Bizim de şu anda 3 milyon 900 bin TL gibi borcumuz görünüyor. Bu borcu azaltmak istiyoruz" diye konuştu.

Söz verdi!

Yönetime yeni yüzlerin gireceğini ve bu yüzden de 'bütçemiz şu kadar' diyemeyeceğini söyleyen Abdullah Abat, "Yarın kongre yapacağız. Şimdilik Boluspor'un bütçesi şu kadardır diyemem. Ama sizlerden ricam, insanların şevkini kırmayın. Eğer bizler yönetim, taraftar, basın ve camia olarak kenetlenirsek başarılı oluruz. Size buradan söz veriyorum. Hiçbir şey gizli kalmayacak. Her şey ortada olacak. Kim ne soru sorarsa net cevabını alacak" şeklinde konuştu.

"Holding sahibi değilim"

Çok çarpıcı bir noktaya da değinen Abdullah Abat, "Yönetim kurulumuz yine 40 ya da 50 kişi civarında olacak. Ancak geçtiğimiz dönemlerdeki arkadaşlarımızdan çok yeni yüzler göreceksiniz. Ayrıca ben çok zengin, holding sahibi bir insan değilim. Ben ekip arkadaşlarıma güvenerek bu kulübü yönetmeye talip oldum. İnşallah hem taraftarımız hem de basınımız bize gereken desteği verecektir. Bundan şüphemiz yok. Birlik beraberliği sağlarsak bu takım başarılı olur."

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.