VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alın size saçmalığın daniskası...

31 Mayıs 2012

Bolu’nun adı yine saçma sapan bir olayla ulusal basında yer aldı. Futbolda Şike davasında yer ...

Bolu’nun adı yine saçma sapan bir olayla ulusal basında yer aldı. Futbolda Şike davasında yer alan iddiaya göre, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın nefesi kuvvetli (!) Bolulu bir hocaya Fenerbahçe maçlarından önce 5 bin TL karşılığında dua ettirdiği sanık Tamer Yelkovan tarafından dile getirilince davanın iyice suyu çıktı. Bolu, akıl almaz ve aptalca bir iftiradan dolayı ulusal basında yerini buldu.

“Futbolda şike” iddiasıyla tutuklu bulunan Aziz Yıldırım ve 93 sanık hakkında açılan davanın 18. duruşmasına Bolu’daki bir hocanın da adı karıştı. Aziz yıldırım’ın bazı maçlar öncesi 5 bin lira vererek Bolu’daki bir hocaya dua ettirdiği gündeme geldi. Sır gibi saklanan hocanın ismi ise merak konusu…

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 18. duruşması görüldü. "Futbolda şike" iddialarına ilişkin açılan davada Tamer Yelkovan’ın çapraz sorgusu yapıldı.

"Futbolda şike" iddialarına ilişkin açılan davaya, verilen 15 dakikalık aranın ardından devam edildi. Sanık Tamer Yelkovan'ın çapraz sorgusu yapıldı.

"HOCA'YA 5 BİN LİRA KARŞILIĞINDA DUA ETTİRİR"

Yelkovan'ın, Fenerbahçe'nin bazı maçlarından önce Başkan Aziz Yıldırım'ın Bolu'daki bir hocaya 5 bin lira vererek dua ettirdiğini belirtmesi üzerine Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Cübbeli Ahmet Hoca'yı kastederek, "Niye para verdiniz? Başkan bedava ettiriyor duayı" dedi. Yelkovan ise, "O Metris'tekine ettiriyor" diye konuştu. Yelkovan 5 bin liralık dua parasını, Aziz Yıldırım'ın kendi parasından verdiğini de söyledi.

3 yorum yapılmış
  • HoliganS
    30 Mayıs 2012 • 11:00
    Dikenin üstünde oturan bi adam var.. Ve o adam içerden türkiyeyi yönetiyor..
  • Nebi Tuncay KUTAY
    31 Mayıs 2012 • 11:00
    Aziz, kendi çıkarları için zarar vermediği yer bırakmamış.
  • HALİT CANBAZ
    31 Mayıs 2012 • 11:00
    DÜZCE ESKİDEN BOLUYA BAĞLIYDI.VE DÜZCEDE FENERBAHÇENİN TESİSLERİ VAR.DOLAYISIYLA AZİZYILDIRIMIN DÜZCE YADA BOLUDA KENDİNE AİT YERİ VARDIR.BU ARADA DÜZCEDE OSMANLICA ARAPÇA FARSÇA VE ÇEŞİTLİ DİLLERDE SİHİR BÜYÜ KİTAPLARI SATAN AYSA YAYIN EVİ VARDIR.BUNUN BİRDE MEŞHUR SİTESİ VAR.SİTEDEDE MUSTAFA MISIRLI VE YİĞİT HOCADAN BAHSEDİLİR DUA BUHUR TÜTSÜ KİTAP SATIŞLARI YAPILIR.KISACA BU KİTAPLARI ALAN BİR KADIN YAPMIŞ OLABİLİR.ZATEN LÜTFÜ HOCADA BEYAN ETTİ BOLUDA ÖYLE NEFESİ KUVVETLİ BAYAN HOCA YOK DİYE DEMEKKİ VARSADA BU BOLU DIŞINDA DEMEKKİ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.