VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alaaddin Yılmaz'dan Bolu'ya müjdeli haber...

30 Mayıs 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşlara müjdeli haber vererek, “Üç ay içinde altyapı çalışmaları tamamen ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, vatandaşlara müjdeli haber vererek, “Üç ay içinde altyapı çalışmaları tamamen bitecek. İnşallah Bolu birkaç ay sonra daha yaşanabilir kent olacak” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Sağlık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sağlık Mahallesi kapalı pazaryerinde oldukça yoğun katılımla gerçekleştirilen toplantıda, mahallelinin sorularını cevaplayan ve onların sıkıntılarını dinleyen Yılmaz, müjdeli haberi verdi. Yılmaz, “İnşallah üç ay içerisinde bütün altyapı çalışmalarımızı bitireceğiz. Bu çalışmalar bittikten sonra da hemen hemen bütün mahallelerimizde yol yapım çalışmalarını başlatıp kısa sürede bitireceğiz. İnşallah bu yıl içerisinde Bolu’yu eskisinden daha güzel ve yaşanılabilir bir kent haline çevireceğiz” diye konuştu.

Sağlık Mahallesi kapalı pazaryerinde gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Deligöz, daire müdürleri ve çok sayıda mahalleli katıldı. Toplantıda yaptığı konuşmada mahalleliye müjdeli haberi veren Başkan Yılmaz, üç ay içerisinde bütün altyapı çalışmalarını bitirmek istediklerini söyledi.

Bolu’nun en büyük mahallelerinden birinin Sağlık Mahallesi olduğunu ve kendisinin de belediye başkanı seçilmesinde buranın büyük pay sahibi olduğunu belirten Yılmaz, “Bana en önemli desteği veren mahalle bu mahalledir. Öncelikle iki dönemdir beni belediye başkanı seçimlerinde desteklediğiniz ve seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sizlere layık olabilmek için 8 yılı aşkın süredir çalışıyoruz ve hala daha çalışmalarımız sürüyor. Hepinizin farklı farklı bir takım sıkıntıları olduğunu biliyorum. Onları da tabi ki konuşacağız ama ben sizlere kısaca altyapı ile ilgili bir takım bilgiler vermek istiyorum” şeklinde konuştu.

İçme suyunun yüzde 57’si kayıp olduğu ve kanserojen madde içeren asbestli borulardan oluştuğu için içme suyu şebekesini komple değiştirme kararı aldıklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Kısa süre içerisinde kimsenin cesaret edipte başlayamadığı bir işi bitirdik. Şu anda sadece ev bağlantıları kaldı ve bu ev bağlantıları da tamamlandığı zaman içme suyu şebekemiz sıfırdan çekilip tamamlanmış olacak. Tabii yağmur suyu ile kanalizasyon suyunu da birbirinden ayırmaya çalışıyoruz ve bu da şu anda yüzde 65’ler seviyesine geldi. Hala daha bitmemiş olan yüzde 35’lik bir bölüm var ve inşallah önümüzdeki üç ay içerisinde bunu da bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından vatandaşlar sorular sordu. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da vatandaşların sorularına içtenlikle yanıt verdi.

1 yorum yapılmış
  • Nebi Tuncay KUTAY
    29 Mayıs 2012 • 11:00
    Başkanım sizi seviyor ve güveniyoruz. Yolların yapılması için tüm alt yapı çalışmalarının bitirilmesini beklediğinizide biliyoruz. Kültür İlköğretim okulu arkasındaki sokaklarda parke çalışmalarınız çok güzel ve yerinde oldu.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.