VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AİBÜ Çim Hokeyi Türkiye Şampiyonu oldu...

30 Mayıs 2012

Konya’da düzenlenen 21 yaş altı Açık Alan Hokeyi Türkiye Kulüpler ve İl Karmaları Şampiyonu olan ...

Konya’da düzenlenen 21 yaş altı Açık Alan Hokeyi Türkiye Kulüpler ve İl Karmaları Şampiyonu olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları şampiyonluk yemeğinde buluştu.

Açık Alan Hokeyi Türkiye Kulüpler ve İl Karmaları Şampiyonası, geçtiğimiz ay Konya’da yapıldı. Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü oyuncuları, bayanlar kategorisinde şampiyonluk elde ederken, erkekler kategorisinde ise üçüncü oldu. Şampiyonlar için kutlama yemeği düzenlendi. Yemeğe Bolu Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kemal Sert, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genel Sekreteri Erdal Bekiroğlu ve Dorukkaya Otel Genel Müdürü Yusuf Avcı katıldı. Takım Antrenörü Yasin Yükseler, 2006 yılında başladıkları bu mücadeleyi bugüne kadar sınırlı maddi olanaklarla sürdürdüklerini ama başarıya inanarak çok çalışmanın karşılığını aldıklarını söyledi.

14 milli sporcuya sahip olduklarını ifade eden Yasin Yükseler, “Müsabakalara katılabilmek için gerekli imkânlarımızı sağlayabildiğimiz sürece her kategoride şampiyonluklar ve uluslararası başarılar kazanacak bir takım haline geldik. Bolu’nun ismini tüm Türkiye’ye duyuran sportif başarılara çim hokeyini de eklemiş olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu süreçte bizlere en büyük desteği veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bayan çim hokeyi takımını kazandıkları şampiyonluktan dolayı kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Suat Çelen, Bolu adına gurur duyulacak bir başarıya daha imza atılmış olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aynı şampiyonada üçüncülük kazanan erkek takımından da şampiyonluk beklediklerini ifade eden Suat Çelen, “Naim Süleymanoğlu, hepimizin bildiği şampiyonluklarını kazanırken ‘Ben her defasında gramlarla ölçülecek farklarla şampiyon oldum. Mücadele ettiğim rakiplerim de en az benim kadar, hatta benden de iyiydi. Ama dönün bakın onların ismini bugün kimse hatırlamıyor. Çünkü tarih, şampiyonları kaydeder’ demişti. Şunu kesinlikle unutmayın. Ne kadar iyi olursanız olun, tarih şampiyonları kaydeder. Bugün üçüncü oldunuz, yarın sizden de şampiyonluklar bekliyoruz” diye konuştu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Spor Kulübü takımının elde ettiği bu önemli başarının, Bolu’nun göğsünü kabarttığını ve gururlandıklarını söyleyen Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı ise bu başarıyla birlikte çim hokeyi branşının da artık Bolu’nun spor yelpazesi içindeki yerini sağlamlaştırdığını belirtti.

Konuşmaların ardından sporcular ve yöneticiler hep birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından protokol üyeleri ve sporcular şampiyonayı değerlendirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.