VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ferhat Kiraz gidiyor mu? İlk kez konuştu...

30 Mayıs 2012

Boluspor’dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Ferhat Kiraz ilk kez konuştu. Tecrübeli oyuncu, “Bu yüzden ...

Boluspor’dan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Ferhat Kiraz ilk kez konuştu. Tecrübeli oyuncu, “Bu yüzden Bursaspor ile anlaştığım yönündeki haberler doğru değil. Görüşme aşamasındayız daha. Olabilir de, olmayabilir de. Şu an bir şey söylemem doğru olmaz” dedi.

 Ferhat Kiraz, “Kulübümün, Bursaspor ile görüştüğü haberleri doğrudur ama şu anda ortada sonuçlanmış bir konu yok. Bu yüzden Bursaspor ile anlaştığım yönündeki haberler doğru değil. Görüşme aşamasındayız daha. Olabilir de, olmayabilir de. Şu an bir şey söylemem doğru olmaz” diye konuştu.

“GÖRÜŞMELERDEN HABERİM YOK”

Bir kaç takımın kendisini istediğini söyleyen Ferhat, “Bursaspor'un dışında, Antalyaspor, Orduspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un da kulübüm ile iletişime geçtiğini biliyorum. Ama detayları bilmiyorum. Çünkü ben şu anda Fransa'da Milli Takım kampındayım ve kulübümden uzağım. Bu yüzden görüşmelerden pek fazla haberim yok. Biraz uzak kaldım. Kamptan döndükten sonra inşallah her şey sonuca ulaşır” dedi.

“SÜPER LİG OLMAZSA”

Hedefine de değinen Kiraz; “Benim asıl hedefim öncelik olarak Süper Lig takımlarından birinde oynamak. Süper Lig olmazsa 1 yıl sözleşmem var ve Boluspor ile devam edebilirim” diyerek sözlerini bitirdi.

www.bolusporluyuz.com

1 yorum yapılmış
  • mustafa
    31 Mayıs 2012 • 11:00
    inşallah boluda devam ederde beraber çıkarız süperlige umarım abdullah abat ta ferhatı bırakmaz bence takım iskeleti bozulmadan yerinde transferlerle bu yıl birdaha yeni baştan istikrarı yakalrız ve aynı zamanda süperligede playof tan değil direk ilk ikiden çıkarızz............
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.