VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Olmadı sayın vekil..

29 Mayıs 2012

Bolu gündemine adeta bomba gibi düşen özel bir güvenlik şirketindeki olaylar üzerine AK Parti Bolu ...

Bolu gündemine adeta bomba gibi düşen özel bir güvenlik şirketindeki olaylar üzerine AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun bir basın açıklaması düzenledi. Ercoşkun yaptığı açıklamada; “Beni ve Valimizi bu konuya çekmek isteyenler, kusura bakmayın ama 'nokta nokta' ile ifade edebilecek şeyleri hak eder” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un yaptığı basın toplantısındaki konuya dair açıklamaları ise noktası virgülüne şöyle; “Ben yurt dışındayken, Caner Güngör'e ait Bolu gazetesi internet sayfasında bir değerlendirmede bulunulmuş. Haberde benim ve Vali İbrahim Özçimen'in isimleri kullanılmış. Açıkçası ben gazeteci değilim ama görebildiğimiz kadarıyla bir haber yapılıyorsa ve bir yorum varsa bunun bize sorularak teyit edilmesi gerekirdi. Sonuçta bu kadar zamandır mesai arkadaşlığı yaptığımız insanların haberin karşılığında doğruluğunu bana veya muhataplarına sorması gerekirdi. Burada üç soru var üçünün de muhatabı ben değilim. Ben olmadığım gibi bu soruların uzaktan yakından muhatabı değilim. Geçerken değdi diyeceğim oda değil” ifadelerini kullandı.

BİZİ BU KONUYA ÇEKMEK İSTEYEN 'NOKTA NOKTA'YI HAK EDER”

Kendilerini bu konuların içlerine çekmek isteyenlere “nokta nokta” yakıştırmasını yapan Ercoşkun, “Eğer çamur atılıp bu çamurdan zarar verilmek söz konusuysa bizim üzerimizde çamur kalmaz. Böyle bir konuyla muhatap bile olmayız. Herkesle diyalog halindeyiz. Kimseyle diyalog kurmayacağız anlamına gelmez ama eğer meslektaşlar arasında hesaplaşma varsa, parti içi veya dışı hesaplaşma varsa bizi buraya kimse çekemez. AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Vali İbrahim Özçimen konuya çekilmek istenirse kusura bakmayın ama “nokta nokta nokta” ile ifade edebilecek şeyleri hak eder. Eğer bu iddialar doğruysa yine “nokta nokta nokta” ile ifade edebilecek bir durum söz konusudur, ama değilse tam tersini, bu haberi gerçekleştirenler için söylemek gerekir. Her iki tarafı da basın toplantısına davet ettik. Bolu Gündem Gazetesini burada hariç tutuyordum, davetimize katıldılar, sorularını da soracaklardır. Kaynak ve iki tarafta burada değilse gocunacak bir durum vardır. Dolayısıyla bu iddiaların hiçbiriyle muhatap değiliz” şeklinde konuştu.

HABER YAPARKEN BENİ ARAYIN”

Ortaya atılan iddialara kendi adının karışması üzerine bir basın toplantısı düzenleme ihtiyacı hissettiğini belirten Ali Ercoşkun, “İsmim kullanıldığı için bu toplantıyı yapıyorum. Lütfen bundan sonra haber yaparken beni arayın. Telefonum 24 saat açık, bilgi alabilirsiniz. Değerlendirmemden isteyen olumlu, isteyen olumsuz tarafını alabilir. Cezayı uygulayan makamlara sormanız lazım bu soruları. Valilikte kamera kayıtları var. “Çok sağlam ilişkileri olan güvenlik şirketi sahibini yanına alarak soluğu valilikte aldılar” diyene bu haberi yapanı “nokta nokta” ile ifadelendirmek doğrumudur, değimlidir? “…..” İşte ne istiyorsanız onu koyun, niye gocunuyorsunuz, bu çamur bizim üstümüzde kalmaz. Varsa bir suç hukuka başvururuz, bu konuyu avukatlarımızla değerlendireceğiz” diye konuştu

BU İŞİN PEŞİNDEN KOŞMAK GÖREVİM DEĞİL”

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun sorduğumuz “Özel güvenlik şirketi ile ilgi gelişmeler konusunda takip yapacak mısınız?” sorusuna karşılık: “Bizim takip etmemiz diye bir şey olamaz. Valilik, Emniyet takip eder, bu işin arkasını aramak bizim görevimiz ve vazifemiz değil. Valilik kesmiş cezayı ve açıklamış, muhatabı biz değiliz. Adı geçen hiçbir şey bizi alakadar etmez, size ne kadar yakınsak ona da o kadar yakınız. Caner'le yani Reisle neyse onunla da odur muhataplığımız” dedi.

2 yorum yapılmış
  • timur diktutar
    29 Mayıs 2012 • 11:00
    olur gazeteciler hep seni arar,bunu yayınlıyalım mı onay veriyormusunuz diye,buna ne demelerini bekliyorsun gazetecilerden, OĞLUM BAK GİTTTTT. :)
  • ardila
    29 Mayıs 2012 • 11:00
    ne oldu boluspora kaynak bulduydun 3-4 ay oludu ses seda yok hep lafda .
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.