VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Caner Güngör, Ercoşkun'a fena salladı

29 Mayıs 2012

Bolu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Caner Güngör, AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun ile ilgili olarak ...

Bolu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Caner Güngör, AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun ile ilgili olarak çok ağır bir yazı kaleme aldı. Ercoşkun, “Toplantı sırasında beni ve benim yaptığım haberi kullanan diğer gazeteci arkadaşlarımı iddialarımızı ispat etmezsek ‘nokta nokta’ diyerek ne kastetmek istediğinizi açık ve seçik bir şekilde açıklamazsanız DELİKANLI DEĞİLSİNİZ…” ifadelerini kullandı.

 

VAY VAY VEKİLE BAK

Malumunuz olduğu üzere geçtiğimiz hafta yaptığımız haber epey Bolu gündemini meşgul etti. Bu olayla ilgili fazla yazılacak çizilecek bir şeyde kalmadı aslında. Zira haberde ki iddialarla ilgili olarak yasal süreç başlatılmış. Yani olay mahkemelik olmuş. Mahkeme aşamasında ki bir konu ile ilgili bu saatten sonra yapılacak tek şey mahkeme süreci takip edecek ve kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Bugün haberimizde adı geçen Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun düzenlediği basın toplantısı ile kendisinin bu konuda müdahil olmadığını hiç kimseye de siyasi baskı yapmadığını söyledi. Kendisini ayakta alkışlıyoruz.

Hoş geçmiş dönemlerde sayın milletvekilimiz kendi partisinin il genel meclis üyelerine hakaret eden kişilere verdiği destekle bilinse de (bu bir iddia değil vekilimizin kendi ifadesidir) son olayda gösterdiği tarafsız tutumu ile ne kadar taktire şayan bir kişilik olduğunu ispat etmiştir. Kendisini tekrar ayakta alkışladığımı bir kez daha belirtmek isterim.

Evet konumuz dün sayın vekilimizin düzenlediği basın toplantısında ki hal ve tavırları. Anlamsız söylemler ve el kol hareketleri sergileyen sayın vekilimiz ben ve başkanımız Hakan Aydın toplantıya katılmadığı için oldukça etkilenmiş. Hatta şahsımla ilgili orada ki gazeteci arkadaşlarıma ‘reis yok mu?’ diye de sormuş. Evet bana arkadaşlarım ‘reis’ der sayın vekilim ama sadece arkadaş ve dostlarım. Yani sizin bana ‘reis’ demenize gerek yok.

Evet sayın vekil; benim sizin basın toplantınıza neden katılmadığımı çok iyi biliyorsunuz. Bilmeyenler için bir kez daha hatırlatayım, bana hakaret eden il başkanınız kamuoyu önünde bende özür dilemediği sürece Ak Parti İl Binasının kapısından içeriye girmeyeceğimi katıldığım birkaç canlı yayın programında zaten dile getirmiştim. Zaten sizin il başkanlığı binasında düzenlediğiniz hiçbir toplantıya katılmadığım gibi parti binası dışında yaptığınız tüm toplantılarınıza katıldığımı sanırım inkar edemezsiniz.

Şimdi sayın vekil (!)

Evet toplantınıza belirttiğim gerekçeler için katılmadığımı ifade ederken toplantı sırasında iki parmağınızı birbirine sürterek yapmış olduğunuz para işareti ile ne kast ettiğinizi kamuoyu önünde açıkça açıklamazsanız MÜFTERİSİNİZ…

Toplantı sırasında beni ve benim yaptığım haberi kullanan diğer gazeteci arkadaşlarımı iddialarımızı ispat etmezsek ‘nokta nokta’ diyerek ne kastetmek istediğinizi açık ve seçik bir şekilde açıklamazsanız DELİKANLI DEĞİLSİNİZ…

Zira ben bu ‘nokta nokta’ olan kısımları bir küfür olarak algılayacağım ve bu konuyla ilgili yazacağım mektubu bu hafta sonu ilimize gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızın eşine bir örneğini de Sayın Başbakanımız R. Tayyip Erdoğan’a göndereceğim. Bu mektupları da kendilerine ulaştıracağımı çok ama çok iyi bilirsiniz.

Bu noktadan hareketle sayın vekil şu saatten tez yok düzenleyeceğin basın toplantısı ile ya özür dile yada elinle yaptığın para işaretinin ve ‘nokta noktaların’ ne anlama geldiğini açıkla.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.