VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bolu'da apartmanın önüne yıldırım düştü..

28 Mayıs 2012

Bolu’da sağanak yağışla birlikte kavak ağacına yıldırım düştü. İki kavak ağacı otomobilin üzerine devrilirken, elektrik ...

Bolu’da sağanak yağışla birlikte kavak ağacına yıldırım düştü. İki kavak ağacı otomobilin üzerine devrilirken, elektrik direkleri de yıkıldı.

Kent merkezinde etkili olan sağanak yağış kazalara neden oldu. Sel baskınlarının yaşanmadığı kentte yıldırım düşmesi sonucu bir araç hasar görürken, iki elektrik direği de devrildi. Borazanlar Mahallesi’nde bir apartmanın yanında bulunan kavak ağacına yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu dört katlı apartman boyundaki iki kavak ağacı devrildi. Ağaçlardan biri Necati Doğangönül’e (45) ait park halindeki otomobilin üzerine düştü. Büyük bir gürültüyle devrilen kavak ağaçları iki beton elektrik direğinin tellerine takılınca elektrik direkleri de yıkıldı. Olay yerine hemen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı kaza kırım ekibi sevk edildi. İtfaiyeciler devrilen ağacı keserek otomobili kurtardı.

İnşaattan kablo bakmaya geldiğini söyleyen Necati Doğangönül, “Ben inşaata kablo bakmaya geldim. O sırada bir yıldırım düştü. Bir anda ateş yükseldi. İki kavak ağacından biri devrildi. Diğer ağaç ise benim aracımın üzerine devrildi. Aracım park halindeydi” dedi.

Yıldırım düşmesi sonucu iki kavak ağacı, iki elektrik direği ve bir otomobilin hasar gördüğü Borazanlar Mahallesi’nde elektrikler de kesildi. Yetkililerin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından yeniden mahalleye elektrik verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.