VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Araba fiyatına deve!

25 Mayıs 2012

Bolu’da Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği’nin düzenlediği geleneksel ‘Bolu Kermesi’nde açık artırma yapılan deve 45 ...

Bolu’da Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği’nin düzenlediği geleneksel ‘Bolu Kermesi’nde açık artırma yapılan deve 45 Bin TL’ye satın alındı. Aynı kermeste Hyundai Accent marka araç ise 45 Bin TL’den satışa sunuldu.

Bolu’da her yıl geleneksel olarak kermes düzenleyen ve gelirlerini öğrencilere bağışlayan Bolu Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği, bu yıl farklı bir organizasyona imza attı. Karaçayır’da bulunan park alanına kurulan kermesin açılışına Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Bolu Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehteran Takımı’nın gösterisiyle başlayan programda bir hafta sürecek olan kermese katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden Bolu Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız. Uzaktan yakından gelerek bize eşlik eden herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu hayırlarımız geleceğimiz olan gençlerimize umut olur” dedi.

Konuşmanın ardından kurdele kesimiyle kermesin açılışı yapıldı. Kermese katılan vatandaşlara ızgara köfte, adana kebap, tantuni, deve döneri, pasta, börek ve içecek ikramında bulunuldu. Ev eşyalarından yiyeceklere, otomobilden büyükbaş hayvana kadar birçok hediyen yer aldığı kermese deve damgasını vurdu. Tek hörgüçlü deve 10 Bin TL’den açık artırmaya çıkarıldı. Saatlerce kermes alanında gezdirilen deveye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Cep telefonlarıyla devenin fotoğrafını çekmek isteyen vatandaşlarla birbirleriyle yarıştı. Öğrencilere destek amacıyla açık artırmaya çıkarılan deveyi 45 Bin TL’ye kuyumculuk yapan Mehmet Demir aldı. Geçen yıl da kermes ağası seçilen Demir, “Öğrencilerimize katkı amacıyla açık artırmaya girdim. 45 Bin TL’ye aldım. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Deveyi öğrenci yurdumuza bağışlayacağız. Gençlerimiz istifade edecekler” dedi.

Bolu'nun bu büyük hayır çarşısında gıda, çeyiz, giyim, halı, mobilya ve benzeri ürünlerle birlikte 2012 model sıfır kilometre araç satışı da yapıldı. Kermesten elde edilen gelirlerin eğitim öğretim gören öğrencilere bağışlanacağı ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.