VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Abdullah Abat resmen aday...

24 Mayıs 2012

Boluspor Başkan Yardımcısı Abdullah Abat, 2 Haziran'da yapılacak kongre öncesi Boluspor başkanlığı için adaylığını resmen ...

Boluspor Başkan Yardımcısı Abdullah Abat, 2 Haziran'da yapılacak kongre öncesi Boluspor başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Uzun süreden beri kamuoyu tarafından beklenen açıklamayı kulüp binasında yaptığı basın toplantısıyla duyuran Abat, “Bundan sonra ben yok, biz varız” dedi.

Boluspor'un ticari rant elde etme yeri olmadığını belirten Abdullah Abat, “Bu şanlı görev bir yerlere yükselme, statü kazanma, ticari başarı elde etme makamı değildir” şeklinde konuştu. Başkanlığı bırakma zamanı geldiğinde Ali Cengiz oyunlarına alet olmayacağını belirten Abat, “ Başkanlığı zamanı geldiğinde de hiçbir atraksiyona ve orta oyunlarına gerek kalmadan devredeceğiz” diye konuştu.

Boluspor'da kongreye sayılı günler kala başkanlığa aday olacağı uzun süredir konuşulan Abdullah Abat bugün resmen adaylığını açıkladı. Boluspor kulüp binasında yapılan basın açıklamasında başkan olması halinde ilk olarak içinde bulunulan ekonomik sıkıntıları çözeceğini söyleyen Abat, “Bu göreve talip olduktan sonra göreve gelme halinde içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları aşmak, sportif başarıda sürekliliği sağlamak, etkin ve sürekli ekonomik gelir kalemlerini hazırlamak için yoğun bir çalışma başlatacağımızı belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Boluspor'da sıkıntıları sona erdirmek için ilk etapta birlik ve beraberliğin en güçlü şekilde tekrar sağlanacağını belirten Abat, “Bundan sonra ben yok, biz varız. Boluspor büyük bir ailedir. Başkanlığa adaylığımı da ben değil biz adayız diyerek açıklıyorum. Bu beraberliği en güçlü şekilde sağlayacağız. Çünkü Boluspor, Bolu halkının takımıdır” dedi.

Göreve gelmesi halinde devraldığı bayrağı en iyi şekilde yükselteceğini ve zamanı geldiğinde de bırakmasını bileceğini söyleyen Adullah Abat , “Bizler göreve gelme halinde bu bayrağı en doğru ve güzel şekilde taşıyarak zirvede yer almasını sağlayacağız. Zamanı geldiğinde de hiçbir atraksiyona ve orta oyunlarına gerek kalmadan devredeceğiz” diye konuştu.

Abdullah Abat'ın basın toplantısında yaptığı açıklama şu şekilde;

“Bilindiği üzere Boluspor Futbol takımı 2011 – 2012 sezonunu günahıyla sevabıyla 7. Sırada tamamlamıştır. Ve hepimizin istemeyeceği bir takım sıkıntılardan sonra yönetim kurulumuz 2 Haziran 2012’de olağanüstü kongreye gitme kararı almıştır.

Türkiye 1. Ligine yükseldiğimiz 2006 – 2007 sezonundan bugüne kadar her sezon takımımız değişik umutlar ve heyecanlar yaşatmıştır. Şahsım 7 yıldır bu kulüpte yönetim kurullarında kesintisiz olarak değişik görevlerde bulundum. Bu süre zarfında değişik yol arkadaşlarım ve başkanlar ile çalışırken hiçbir menfaat gözetmeden sadece bize saf ve temiz gönüllerini vermiş gerçek taraftarlarımızın beklentilerini boşa çıkarmamak adına maddi ve manevi elimden gelen tüm desteği ve hizmeti verdim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kamuoyu nezlindeki gerek taraftarlarımızın, gerek mevcut yönetimdeki arkadaşlarım gerekse yönetim kurulu dışındaki arkadaşlarım, ağabeylerim ve işadamlarımızın esnafımızın, bürokratlarımızın ve seçilmişlerimizin bana duydukları güven ve teveccühden dolayı hepsine tek tek teşekkür ediyorum.

Şu andan itibaren bizim görevimiz şahsım ve ekibimin bu şanlı bayrağı devralıp ileriye taşımaktır.

İşte bugün burada 2 Haziran 2012 tarihinde ben değil biz olarak Boluspor Kulübü başkanlığına aday olduğumu resmen açıklıyorum.

Bu göreve talip olduktan sonra göreve gelme halinde içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları aşmak sportif başarıda sürekliliği sağlamak etkin ve sürekli ekonomik gelir kalemlerini hazırlamak için yoğun bir çalışma başlatacağımızı belirtmek isterim. Alt yapıya önem vererek 4-5 yıl içinde verimli hale getirerek, gerek A takımımız gerekse diğer takımlar için futbolcu yetiştiren bir kulüp olma yolunda ciddi adımlar atacağız.

Boluspor Kulübü, Bolu halkınındır. Bu kulübün gerçek sahibi binlerce taraftarımızdır.

Bu şanlı görev bir yerlere yükselme, statü kazanma, ticari başarı elde etme makamı değildir. Boluspor başkanlığı bir bayrak yarışıdır, bir hizmet yarışıdır. 1965 yılından beri bu bayrağı taşıyan tüm başkanlarıma ve yönetimlerine sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler göreve gelme halinde bu bayrağı en doğru ve güzel şekilde taşıyarak zirvede yer almasını sağlayacağız. Zamanı geldiğinde de hiçbir atraksiyona ve orta oyunlarına gerek kalmadan devredeceğiz. Allah yolumuzu açık etsin.

Hepinize teşekkür eder Regaip Kandilinizi kutlarım.”

1 yorum yapılmış
  • Junior Hakan
    30 Mayıs 2012 • 11:00
    ARKANDAYIZ BAŞKAN !
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.