VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Bolu'yu geleceğe taşıyoruz"..

23 Mayıs 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’yu geleceğe taşımak için ellerini değil bedenlerini taşın altına koyduklarını ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’yu geleceğe taşımak için ellerini değil bedenlerini taşın altına koyduklarını söyleyerek, “Kültür Sitesi’ndeki kazı çalışmalarından bir şey çıkmazsa bin 500 araçlık otopark yapılacak. Bu da Bolu’nun trafik sorunun rahatlatacak” dedi.

Kültür Sitesi’nde bulunan kazı alanında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Alaaddin Yılmaz, yapılan kazı çalışmalarının iki yıldır sürdüğünü ve uzun bir çalışmanın devam edeceğini söyledi. Özellikle Bolu turizmine katkı sağlamak için çalıştıklarını belirten Yılmaz, “Buradaki kazı çalışmalarıyla bir sonuca ulaşılmak istenmektedir. Bu çalışma Bolu'nun katlı otopark sorunun çözülmesi içindir. Yaptığımız her şey günü kurtarmaya yönelik değildir. Seçim kazanmak yerine Bolu'nun geleceğini kazanmak için çalışıyoruz. Kültür Sitesi’ndeki kazı çalışmalarında bir şey çıkmazsa buraya bin 500 araçlık otopark yapılacak. Otoparkın üzerine de park inşa edeceğiz. İzzet Baysal Caddesi'nden belediye önüne gelenler oradan yürüyerek stadyuma ve pazar yerine geçebilecek” şeklinde konuştu.

Yıllardır kentteki trafik sorununu çözmek için uğraştıklarını ifade eden ve bu konuda destek bekleyen Yılmaz, “9 yıldır bunu anlatıyorum. Burası komple kalkacak. Üzeride yine park olacak. Bolu'yu seviyoruz ve geleceğe taşımak istiyoruz. Yaptığımız her şey buna yöneliktir. Yollarımız 8 metre fakat iki araç geçemiyor. Burada tarihi olan herhangi bir şey yok. Eğer 'burası böyle kalacak' diye bir karar çıkarsa, burası böyle yıllarca kalır. Buranın böyle kalmasını isteyenlere Bolu'yu seviyor diyemeyiz" ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar hiçbir belediye başkanının Bolu’yu geleceğe taşıyamadığını söyleyen Alaaddin Yılmaz, şöyle devam etti;

“Biz her şeyi Bolu için yapıyoruz. Amacımız Bolu’yu daha ileriye taşımak. Bugüne kadar hiçbir belediye başkanı Bolu’yu geleceğe taşıyamamış. Biz bunu aşma derdindeyiz. Tek derdimiz şehri daha ileriye götürebilmek.”

3 yorum yapılmış
  • selim aydın
    22 Mayıs 2012 • 11:00
    ETTİĞİ KÖTÜ SÖZLERİDE YAZSANIZA
  • yuksel14
    23 Mayıs 2012 • 11:00
    doğru söylüyor..adam birşey yapmadı diyemeyiz.yapıyor.bilmem kötü bilmem iyi..iyi yaptığı şeylerde oluyor. hakkını yimeyelim...
  • turgay acar
    26 Mayıs 2012 • 11:00
    helal sana
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.