VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Türk ve yabancı işadamları İstanbul'da buluşacak...

22 Mayıs 2012

Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) Başkanı İsmail Hakkı Özmen, 178 ülkeden 1000’in üzerinde işadamının ...

Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) Başkanı İsmail Hakkı Özmen, 178 ülkeden 1000’in üzerinde işadamının Türkiye’ye geleceğini söyleyerek, “İşadamlarımızın kaçırmaması gereken bir buluşma. Yabancı işadamları ayağımıza geliyor” dedi.

Bolu Sanayici ve İşadamları Derneği, Bolulu iş adamları için çalışmaya devam ediyor. BOSİAD’ın bağlı bulunduğu TUSKON aracılığıyla dünyanın 178 ülkesinden gelecek olan 1000’in üzerindeki işadamı ile Bolulu işadamlarını İstanbul’da buluşturacak. ‘Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2012’ ismi ile TUSKON tarafından organize edilen ve Türkiye’nin değişik illerinden iş adamlarının katıldığı dev organizasyon 06 Haziran'da İstanbul’da düzenleniyor. Özellikle inşaat, inşaat malzemeleri, mobilya ve ev tekstili konularından faaliyet gösteren iş adamlarının kaçırmaması gereken bir fırsat olduğunu söyleyen BOSİAD Başkanı İsmail Hakkı Özmen, “TUSKON işadamlarına büyük bir hizmet veriyor. 178 ülkedeki iş adamlarını Türkiye’ye davet ediyor. Yani büyük bir pazar oluşturuyor. Bu pazara 1000’in üzerinde iş adamı alıcı olarak katılıyor. Bize de sadece buraya gidip alıcılarla anlaşma yapmak kalıyor” dedi.

Türkiye’ye gelecek olan yabancı işadamları inşaat, yapı malzemeleri, mobilya, ev tekstili ve bu alanlarda kullanılan makine ve ekipmanların ticaretinde faaliyet gösteren yerli işadamları ile tanışmak istiyor ve çalışmak istiyor. BOSİAD aracılığıyla TUSKON’un bu organizasyonuna katılmak isteyen Bolulu işadamları gittiğinde hiçbir sıkıntı ile karşılaşmaması için bütün önlemlerin alındığı belirtildi. BOSİAD Başkanı İsmail Hakkı Özmen, “BOSİAD’a bu konuda özellikle yukarıda belirttiğimiz sektörlerde faaliyet gösteren işadamlarımızın müracaat etmeleri gerekiyor. Çünkü bu alanlarda faaliyet gösteren işadamları gelecek. Bizler, oraya gidecek işadamlarımız için her türlü gerekli kolaylığı sağlayacağız. Hiçbir iş adamımız, yabancı dil sıkıntısı çekmeyecek ve biz herkes için tercüman ayarladık. Hangi işadamıyla hangi saatte görüşülebileceğin randevusunu bile biz alacağız. Sadece belirttiğimiz işadamlarımızın bize en kısa sürede isimlerini belirtmezi gerekiyor. Katılmak isteyen işadamlarımız 02 Haziran tarihine kadar bize müracaat edebilirler” diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.