VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

First Lady geliyor...

22 Mayıs 2012

Hayrünnisa Gül, ABD gezisi dönüşü “81 İlden 81 Yıldız” eğitim projesi kapsamındaki öğrencilerle Abant’ta düzenlenecek ...

Hayrünnisa Gül, ABD gezisi dönüşü “81 İlden 81 Yıldız” eğitim projesi kapsamındaki öğrencilerle Abant’ta düzenlenecek şenlikte bir araya gelecek. Sanatçı Ferhat Göçer’in de konser vereceği şenliğe, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katılabileceği belirtiliyor.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek etkinlikte, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıkları da dikkate alınarak farklı bir organizasyon yapıldığı belirtildi. İlk üçü Çankaya Köşkü’nde gerçekleşen etkinliğe mekan olarak mevsim koşulları da dikkate alınarak Bolu Abant seçildi. 2 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek etkinlik açık alanda şenlik havasında gerçekleştirilecek. Etkinlikte öğrencilerle birlikte piknik de yapılacak bu etkinliğe milli sporcular, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü de katılacak. Hayrünnisa Gül’ün himayesindeki bu sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’nin 81 ilinden eğitim ve spor alanlarında başarılı ancak maddi olanakları yetersiz ortaöğretim 9, 10 ve 11'nci sınıf öğrencileri arasından seçilen 81 öğrencinin eğitimine destek veriliyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.