VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Becikoğlu'ndan şok iddia!

22 Mayıs 2012

Boluspor’un eski Kulüp Başkanı Yılmaz Becikoğlu, şok bir iddiada bulundu. Becikoğlu, “Necip Çarıkçı kulüpten alacağı ...

Boluspor’un eski Kulüp Başkanı Yılmaz Becikoğlu, şok bir iddiada bulundu. Becikoğlu, “Necip Çarıkçı kulüpten alacağı 800 Bin TL’yi kongreye sayılı günler kala tahsil etti. Bu etik midir?” diye sordu.

2 Haziran’da olağanüstü kongre gerçekleştirecek olan Boluspor’da eski Başkan Yılmaz Becikoğlu’nun iddiası gündeme bomba gibi düştü. İş Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen işadamı ve eski Boluspor Başkanı Yılmaz Becikoğlu, şok edici iddialarda bulundu. Kongreye kısa bir süre kala kulüp gerçeklerinin herkesten saklanmaya çalışıldığını ifade eden Becikoğlu, “Boluspor yönetimi futbolcularımızın 22 maçlık maç primlerini bugüne kadar ödememiş bulunmaktadır. Bu davranış Boluspor’un bana göre play-off’a bile kalamamasının en büyük sebebidir. Boluspor tarihinde prim ödemelerinin bu şekilde birikmesi görülmemiş bir skandaldır” diye konuştu.

“Takdir kamuoyunundur”

Basın toplantısında şok edici bir iddia da bulunan ve Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’nın kulüpten alacaklarını tahsis ettiğini söyleyen Yılmaz Becikoğlu, “Boluspor’un futbolcularımıza transfer taksitleri borcu da bir hayli yüksektir. Karabük maçından sonra gelen 400.000 TL ile birlikte toplam 800.000 Bin TL kulüp kasasından 10 gün kadar önce çekilmiştir. Diğer yöneticiler ve Bolu esnafının kulübe yaptıkları yaklaşık 2 bin 500 TL para yardımı ile ilgili hiçbir talepleri yokken, sayın başkanın bu parayı kongreye sayılı günler kala alacağına karşılık almasını Bolu kamuoyunun takdirine sunuyorum” dedi.

“İlkesizlik ve suçtur”

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) kararlarına göre, futbolculara borç varken alacakları tahsis etmenin suç olduğunu söyleyen Yılmaz Becikoğlu, “Federasyonun emsal kararlarına göre kongre yaklaşırken, yani kulübün futbolculara borcu varken, İş Bankası’na kredi borcu varken başkanın şahsi alacağını kurtarmak için bu parayı tahsil etmesi en hafifinden ilkesizlik ve suçtur. Bu paranın derhal geri yatırılması ve futbolcularla, İş Bankası’na ve vergi dairesine olan borçların kapatılarak kulübün borçsuz devredilmesi gerekmektedir. Bu arada yeni gelecek yönetimin de kasaya en az karşılıksız 5 Milyon TL yatırmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

“Futbolcularla ne görüşüyorlar”

Başkan Necip Çarıkçı ve Recep Aydoğanlı’nın bugünlerde futbolcularla İstanbul’da bir araya geldiğini söyleyen Becikoğlu, “Kongrede şerh koyacağımı ve Cumhuriyet Savcılığı’na hesaplarla ilgili suç duyurusunda bulunacağım. Kongre 10 gün ertelenebilir. Bugün aldığım bilgilere göre Necip Çarıkçı ve Recep Aydoğanlı İstanbul’da futbolcularla bir araya geleceklermiş. Özel görüşme yapıyorlarmış. Acaba kapalı kapılar ardında neler görüşülüyor. Acaba toplantı neden Bolu’da yapılmıyor. Çarıkçı’dan kongre öncesi bunu açıklamasını bekliyorum” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    21 Mayıs 2012 • 11:00
    İstanbul'da futbolcularla yönetim görüşecekse, bu toplantıda Recep Aydoğanlı'nın ne işi var? Yönetimde olmayan bir kişinin Boluspor ile ilgili hiç bir toplantısında bulunmaması gerekir. Yönetimde başka insan mı yok? Böyle toplantılarla ilgili basına bilgi verilmesi, Boluspor kendi sitesinde açıklama yapması gerekir.
  • dursun demir
    21 Mayıs 2012 • 11:00
    sayin baskan seni teprik ederim demeki bolusporu deyil bunlar ceplerini doldurmaya gelenler var demeki her yonetime giren para koysun en az yuzbin boc kalmaz paralarida olur guzel bir takim kurulur sampiyonluk oynayacak veren almasin yoksa yonetime girmesin reklam larini bedava yapmak yok kim gelirse gelsin para vermeyeni almayin yonetime saygilar carikci gelmesin kim gelirse gelsin cunku devre arasi takimi yok eti hhhh
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.