VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Hangi heykelden bahsetti?

21 Mayıs 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mimarlar odasında bazı kişilerin Bolu’da yapılan kazı çalışmalarından çıkacak bir ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, mimarlar odasında bazı kişilerin Bolu’da yapılan kazı çalışmalarından çıkacak bir heykeli beklediklerini ifade ederek, “Bazıları yeraltından bir heykel çıkacak diye bekliyorlar. Çünkü kendilerini bu anıtla özdeşleştirmişler. Şayet bekledikleri bir heykel çıkarsa onu alıp evlerinin bahçesine dikebilirler. Ben Belediye Başkanı olarak söz veriyorum” dedi. Yılmaz’ın hangi heykelden bahsettiği ise merak konusu oldu.

Alaaddin Yılmaz, “Bazıları yeraltından bir anıt çıkacak diye bekliyorlar. Çünkü kendilerini bu anıtla özdeşleştirmişler. Şayet bir anıt çıkarsa onu alıp evlerinin bahçesine dikebilirler. Ben Belediye Başkanı olarak söz veriyorum” diyerek üstü kapalı bir heykeli ima etti.

Alaaddin Yılmaz, Bolu’da yürütülen büyük projelerin engellenmesi için özellikle bazı kesimlerin büyük bir gayret içersinde bulunduğunu söyledi. Yılmaz, bu kişilerle Bolu için sonuna kadar mücadele edeceğini de sözlerine ekleyerek, “Bolu'yla ilgili hizmetlerde geciktirenler olabilir ama engelleyen daha doğmamıştır demiştim. İnşallah Bolu'ya gaflet, delalet, hıyanet içinde bakanlara Allah fırsat vermez” diye konuştu. Bolu’da belediye tarafından yapılacak olan devasa projelerin kazı çalışmalarında eski dönemlere ait tarihi eserlere rastlanması ve çeşitli incelemelerden sonra kazı çalışmalarının kaldığı yerden devam etmesi, özellikle Mimarlar Odası’nın tepkisini çekmişti.

“BOLU HALKIYLA BÜTÜNLEŞTİK”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şuanda Bolu’nun geleceğe yönelik önemli projelerini hayata geçirmek için uğraştıklarını söyledi. Bolu'yu geleceğe taşımak için uğraştıklarını söyleyen Yılmaz, “Bolu'nun yaşanılabilir kentler içerisinde bir tanesi olması için değil, en iyisi olması için gayret ediyoruz. Bu güne kadarki bütün çalışmalarımız bu yöndedir. Tabii bu yaptığımız çalışmalarda Bolu halkının özverisiyle karşılaşıyoruz. Çok çile çektirdiğimiz halde hoş görüyorlar. İkinci olarak yol genişletme çalışmalarında bize kendi bahçelerinden yerleri vererek Bolu halkının imar çalışmalarında, yolun genişletilmesi çalışmalarında her halde dünyada ve Türkiye'de böyle bir halk yoktur ki yol için kendi arazilerini rahatça verebiliyor. Bu sayede belki biz kendi çevre yolunu yapan bir belediyeyiz ve bütün mahallelerde yol genişletme çalışmalarını istimlaksiz yapan bir belediyeyiz” diye konuştu.

 

“ALLAH ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLARDAN KORUSUN”

Sert açıklamalarını sürdüren Başkan Yılmaz, “Bolu halkıyla bu kadar bütünleşerek halkın yer aldığı hizmetleri sürdürürken maalesef Bolu'ya hizmeti hor gören ya da bu hizmetin önüne geçmek isteyen gaflet, delalet ve hatta hıyanet içinde bulunanlar var. Her türlü şeytani hatta şeytanın bile aklına gelmeyecek oyunlar içerisine giren Bolu'ya, yabancı kendi örf ve geleneklerine ters yapılara rağmen de hizmetleri sürdürmek zorundayız. Allah bu tür şeytanlardan ve şeytanlaşmış insanlardan Bolu'yu korusun” şeklinde konuştu.

 

“HİZMETLERİMİZİ ENGELLEYECEK KİMSE DOĞMADI”

“Biz Allah rızası için hizmet ediyoruz” diyen Başkan Yılmaz, “Her türlü şer güçlere karşı dimdik ayaktayız. Bolu'ya hizmet etmek için, Bolu'nun hizmetkarı olmak için her türlü sıkıntıya göğüs geriyoruz. Bugüne kadar hep şunu ifade ettim Bolu'yla ilgili hizmetlerde geciktirenler olabilir ama engelleyen daha doğmamıştır demiştim. İnşallah Bolu'ya gaflet, delalet, hıyanet içinde bakanlara Allah fırsat vermez ve ne yazık ki ben Bolu'yu geleceğe taşıyacak hizmetleri bunlara rağmen de yapmak zorunda kalıyorum. İnşallah Bolu halkı bir gün bunlara cevaplarını verecektir” şeklinde konuştu.

“ZAVALLI BEYİNLER”

Her söylediği sözü birilerinin üzerine alınacağını ve gerçek öznenin Bolu olduğunu ifade eden Yılmaz, “Alınacaklar tabii ki. Bu konuda Bolu'nun geleceğe taşınmasına engel olmak isteyen, Bolu’nun gelişmesinden rahatsızlık duyan bütün kişi, kurum kim varsa sözlerim onlara. Ayrıca Alaaddin Yılmaz'a olan kızgınlıklarını Bolu'ya hizmeti engellemek için gayret eden zavallı psikolojik rahatsız beyinleredir bu sözlerim.Öznemiz Bolu. Şahsıma karşı herkes her şeyi yapabilir ama özne Bolu olunca sinirleniyorum. Benim için önemli olan Bolu'dur gerisi de teferruattır” ifadelerine yer verdi.

 Sit alanları projeleri ile ilgili de sert göndermelerde bulunan Başkan Alaaddin Yılmaz, şöyle konuştu;

 “Bazılarının sit alanlarından bir anıt çıkma gibi beklentisi var. çünkü bu anıtla kendilerini özleştirmişler. Şayet buradan anıt çıkarsa ben belediye başkan olarak söz veriyorum. Bu anıtı evlerinin bahçesine dikebiliriz.”

1 yorum yapılmış
  • samican
    20 Mayıs 2012 • 11:00
    bereket tanrısı heykeli olması muhtemel.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.