VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Dönüş yok!

21 Mayıs 2012

Boluspor’un 2 Haziran’da yapılacak olan kongresinde başkan adayları arasında gösterilen Abdullah Abat, “Artık dönüş yok ...

Boluspor’un 2 Haziran’da yapılacak olan kongresinde başkan adayları arasında gösterilen Abdullah Abat, “Artık dönüş yok kesin adayım” dedi.

 

Boluspor’da yapılacak kongre öncesi başkan yardımcısı Abdullah Abat başkan adaylığı için kesin kararını verdi. Bolusporluyuz.com editörü Fahri Gündüz'e düşüncelerini aktaran Abat "Dönüş yok. Kesin Adayım" dedi. Alınan kongre kararı sonrasında tüm gözler bu süreç de Abat’a çevrilirken yönetim kurulu listesi içinde çalışmalarının da sona geldiği belirtiliyor.

ÇARIKÇI ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz dönemlerde iki defa ismi Boluspor başkanlığı ile anılıp aday olacağı söylenmesinden dolayı başkanlık adaylığını açıklamayan Abdullah Abat birkaç gün içerisinde resmi açıklamayı yapmaya hazırlanıyor. Kırmızı beyazlı ekibimizde bu dönem 2. başkanlık görevini sürdürerek başkanlığa hazırlanan Abdullah Abat alınan kongre kararı sonrası da başkan adayı olur mu diye camiada konuşulmuştu. Mevcut başkan Necip Çarıkçı’nın aday olmayacağı kamuoyunda konuşulurken, 2 Haziranda Abdullah Abat'ın başkanlığı kesin gibi görünüyor.

LİSTE KALABALIK

Şu anki mevcut yönetim içersinde başkanlık için çok büyük bir destek gören Abdullah Abat, yönetici arkadaşları ile de görüşmelere başladı. Abat’ın kendisine yakın olan mevcut yönetimden birçok arkadaşı yönetime almak için ikna ettiği söyleniyor. Dışarıda bulunan çok sayıda kişide yönetime girmek için haber göndererek, Abdullah Abat’ın yönetiminde yer almak istediklerini ilettikleri gelen bilgiler arasında. Abat’ın listesinin kalabalık olacağı gelen bilgiler arasında…

GÜRSOY KABUL EDERSE FUTBOLUN TEK PATRONU

Başkan adayı Abdullah Abat güçlü bir yönetim kurmak için hummalı bir çalışma içersine girerken Abat’ı en çok zorlayan isimde Osman Gürsoy olduğu belirtiliyor. Camianın içinde sevilen Gürsoy’un Abat tarafından futbolun tek patronu yapmak için uğraşlar veriyor. Abat Osman Gürsoy’u ikna etmek için Gürsoy’un yakın çevresini de yardımını istedi.

GÜRSOY’UN YAKIN ARKADAŞLARINDAN MARKAJ

Başkan adaylığını birkaç güne kadar resmen açıklamaya hazırlanan Abdullah Abat, futbol camiasında sevilen çevresi olan deneyimli Osman Gürsoy için ikna çalışmalarına devam ederken, tecrübeli yöneticin de kesin bir karar vermediği gelen bilgiler arasında. Necip Çarıkçı başkanlığında çok çalışıp bir hayli yorulan Osman Gürsoy, yönetime girmemek için ifade kullansa da yakın arkadaşlarının büyük baskısını üzerinde hissediyor. Gürsoy’un gelen baskılar sonrası nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak ediliyor.

1 yorum yapılmış
  • süleyman yüksekel
    20 Mayıs 2012 • 11:00
    Osman GÜRSOY'UN olmadığı bir yönetim düşünemiyorum.Onsuz olmaz.Onun olduğu bir yönetim çok güçlü olur.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.