VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kadına şiddet durmuyor....

17 Mayıs 2012

Alıçören Köyü'nde ikamet eden Sevgi A. kayınpederi tarafından ahırdaki hayvanlarla ve evdeki çocukları ile ilgilenmediği ...

Alıçören Köyü'nde ikamet eden Sevgi A. kayınpederi tarafından ahırdaki hayvanlarla ve evdeki çocukları ile ilgilenmediği gerekçesi ile darp edildi.

Olay dün sabah 10.30 sıralarında Merkeze bağlı Alıçören Köyü'nde meydana geldi. Şükrü A. gelini Sevgi A. ile ahırdaki hayvanlarla ve evde çocukları ile ilgilenmediği için tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. İddialara göre 31 yaşındaki Sevgi A. kayınpederi tarafından darp edildi.

Sevgi A.'nın yardım çığlıklarını duyan komşuları 112 Acil, 156 Jandarma ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ekipleri tarafları sakinleştirmeye çalıştı. 112 Acil ekiplerinin sinir krizi geçiren Sevgi A.'ya olay yerinde ilk müdahalesinden sonra Sevgi A. İzzet Baysal Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisinde tedavi altına alındı. Kayınpederi tarafından darp edilen Sevgi A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken Sevgi A.tekrar kayınpederi ve kayınvalidesi ile yaşadığı eve dönmek istemediği için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

www.bolugundem.com

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    18 Mayıs 2012 • 11:00
    KİMBİLİR BELKİDE HAK ETTİ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.