VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Otobüs alev alev yandı...

17 Mayıs 2012

TEM otoyolunun Yeniçağa mevkiinde, 30 yolcusu bulunan bir otobüs alev alev yandı. Can kaybına yol ...

TEM otoyolunun Yeniçağa mevkiinde, 30 yolcusu bulunan bir otobüs alev alev yandı. Can kaybına yol açmayan yangında otobüs küle döndü.

Edinilen bilgiye göre Ankara’dan İstanbul istikametine seyreden 30 yolculu Tamer Gündoğdu (42) idaresindeki 06 AGM 81 plakalı yolcu otobüsü, sabaha karşı TEM otoyolu Yeniçağa mevkiine geldiğinde aracın motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Otobüsü emniyet şeridine çeken şoför, hemen yolcuları indirdi. Bu sırada büyük bir patlamayla alevler yükseldi. Motor bölümünde çıkan yangın, kısa sürede bütün otobüsü sardı.Yeniçağa Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, olay yerine gelerek alevlere müdahale etti. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alınabildi.

Yolda seyrederken bir anda motor bölümünde yangın çıktığını söyleyen otobüs şoförü Tamer Gündoğdu, “Motor bölümünden dumanlar yükseldi. Hemen durduk. 30 yolcumuz vardı. Kimsede bir şey yok” dedi.

Yangının ardından yolcular başka bir otobüsle yollarına devam ederken, tamamen yanan otobüs çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • bolunun delisi
    16 Mayıs 2012 • 11:00
    ucuz yağ kullanırsan olacagı bu
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.