VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kamuoyu Abdullah Abat diyor...

14 Mayıs 2012

Boluspor’da kongre öncesinde gözlerin çevrildiği tek isim olan, taraftarından mevcut yöneticilerine kadar herkesin başkanlık koltuğunda ...

Boluspor’da kongre öncesinde gözlerin çevrildiği tek isim olan, taraftarından mevcut yöneticilerine kadar herkesin başkanlık koltuğunda görmek istediği Abdullah Abat için çalışmalar hızlandı. Bolu Gazetesi internet sitesinden yaptığı duyuruyla kamuoyunun sesini okuyucularıyla paylaştı.

İŞTE O HABER

BAŞKANLIĞA ABDULLAH ABAT YAKIŞIR

Büyük umutlarla başladığımız ligde maalesef yine umduğumuzu bulamadık. Elazığspor, Akhisar gibi futbol tecrübesi ve kültürü bizden düşük takımların Süper Lige çıkmış olması ise zaten bozuk olan morallerin üzerine tuz biber oldu.

Şimdi gözler 2 Haziran’da yapılacak olan kongreye çevrilmiş durumda. Yani Boluspor yönetimi Göztepe maçından sonra verdiği kongre kararını 2 Haziran’da yerine getirecek.

Fakat görünen o ki, gün bugün henüz elle tutulur bir aday henüz çıkmış durumda değil. Boluspor kamuoyu günlerdir eski başkanlardan Yılmaz Becikoğlu’nun veryansınlarından öte henüz bir şey görmüş durumda değil. Kaldı ki Boluspor’un bu kısır tartışmalarla geçirecek vakti de yok.

Bu sebeple camiada huzursuzluğa son vermek, kısır kavgalardan sıyrılmak için Boluspor camiası bir an önce ortak bir aday üzerinde birleşmeli ve gelecek sezon için çalışmalar hemen başlamalıdır.

Evet bu nokta da Bolu Gazetesi olarak diyoruz ki; Bu aday Abdullah Abat’tan başkası değildir. Genç yaşına rağmen elde ettiği ticari başarılar. Uzun yıllar yöneticilik yapmış olması. Herşeyden önemlisi camiada hemen hemen herkesin destek verdiği Abdullah Abat her yönüyle bu görevi başarıyla yerine getirebilecek ve Bolusporumuzu özlediğimiz yere ulaştırabilecek en gerçekçi isimdir.

Bu sebeple Bolu Gazetesi sessiz çoğunluğun sesi oluyor ve “Başkanlığa Abdullah Abat yakışır” diyoruz

7 yorum yapılmış
  • İsmail Sönmez
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    Bolu Gazetesi benim adıma konuşmasın! Kendi kendine gelin güvey olanlar var. Sen istiyorsun diye kimseyi başkan yapmazlar.
  • yuksel14
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    HA TAM ADAMI....çarıkcının has adamı. başkan olmasını çarıkcıda ister cünkü onuda yönlendirir. becikoğlu olmasında...onun için.aslında istese takımı lider cıkarır..çarıkcı başarılı ama neden istemiyor belli değil.
  • zorbey14
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    dur bi bismillah çek yaaa...oluspor kimlere kaldı...
  • Uğur Ünal
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    Neden Olmasın Gayet Vizyon Sahibi biri Dağıtıcı Değil Toplayıcı Olması Onu Bir Adım Daha Öne Çıkarmakta.Sayın Becikoğluna İster İstemez Bir Cephe Oluşmuş Durumda.Karşısında İse Sayın Yılmaz ve Desteklediği Grup Mevcut.Bence Bu Çekişme BOLUSPORa Zarar Vericek Boyutlara Ulaştı.Toparlayıcı Birleştirici Biri Gerekiyor.Bence Sayın ABAT Bu İş İçin Biçilmiş Kaftan.Hayırlı Olucak İnşallah.
  • bolulu murat
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    hangi kamuoyu abat demiş anlayamadım?ha çarıkçı ha abat ha semerci ne fark etti ki.dönme dolap gibi dönüp durmayın.becikogluna kimse kızmasın o zaman çünkü yönetiminde çarıkçıda vardı başkanlık yaptıgı dönemde bu da mı yalan.
  • Remzi KIRICI
    15 Mayıs 2012 • 11:00
    Acaba birşeyi unutuyormuyuz? Mesele Çarıkçı-Becikoğlu veya üçüncü bir kişinin Boluspor Başkan adayı olarak isminin geçmesi önemli değil. Belediye Başkanının istemediği bir kişi Boluspor Başkanı olabilir mi? Kongrelerimiz demokratik yapılabiliyor mu? Başarıszlıkların nedeni ne? Sezon sonunda; yönetim her şeyi açıklayacaktı, ne oldu? Geçen sezon takıma yararlı olan futbolcular, borç ödemek adına satılacaklar mı? Yine toplama takım mı kurulacak?
  • HALİT CANBAZ
    16 Mayıs 2012 • 11:00
    maddi anlamda kıvırabilen kongredekilerin desteğini alan kişi belediye başkanından icazet almasına gerek yok yeterki klüp borcunu çekip çevirebilsin ve borcun üstünden gelebilsin klübe kaynak yaratabilsin.amma bu kişi becikoğlu çarıkçı dışında hayecan uyandıracak takıma taraftara güven verecek bir isim olsunda kim olursa olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.