VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Zübük Davası'nı Yargıtay onadı...

14 Mayıs 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Bolu eski Valisi Halil İbrahim Akpınar hakkında açılan ‘Zübük ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Bolu eski Valisi Halil İbrahim Akpınar hakkında açılan ‘Zübük Davası’nda, mahkemeden Başkan Yılmaz lehine çıkan karar, Yargıtay kanadından onandı. Karara göre, eski Vali Akpınar, 5 bin lira tazminat ödeyecek. Yılmaz, bu parayı Türk Polis Vakfı’na bağışlayacağını söyledi.

Alaaddin Yılmaz, Bolu eski Valisi Halil İbrahim Akpınar'ın kendisi için 'Zübük' benzetmesinde bulunduğunu öne sürmüş, gazete ve televizyon haberlerini delil göstererek Akpınar hakkında tazminat davası açmıştı. Mahkeme heyeti, 2010 yılı Aralık ayında verdiği kararında, eski Vali Akpınar’ı Yılmaz’a 5 bin TL tazminat ödemeye mahkum etmişti. Mahkemenin bu kararı sonrası Akpınar, avukatları aracılığıyla kararı reddetmiş ve kararı temyize göndermişti.

YARGITAY ONADI..

Başkan Yılmaz tarafından eski Vali Akpınar hakkında açılan Zübük Davası’nda mahkemenin verdiği karar Yargıtay kanadından onaylandı ve Akpınar’ın Yılmaz’a tazminat ödemesi artık netlik kazandı.

“BOLU’YA AYIP ETMİŞTİR”

Yaşanan gelişmeler üzerine Başkan Yılmaz, bu konuşmaların Alaaddin Yılmaz'ı ima ederek yapılması ile Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı kastederek yapılması arasında büyük fark olduğunu dile getirerek, “Bu belediye başkanını tasvir edilerek söylenmiş söz ise Bolu'ya karşı yapılmış bir ayıp demektir” demişti. Yılmaz, açıklamalarında Halil İbrahim Akpınar'ın bu yaşananlardan ders almasını ümit ettiğini kaydetti ve davadan kazandığı 5 bin lirayı polis vakfına bağışlayacağını bir kez daha açıkladı.

Kaynak: www.boluekspres.com

1 yorum yapılmış
  • arifemre
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    zübük parayı indiragandi yaptı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.