VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Organlarıyla 7 kişiye can verdi...

11 Mayıs 2012

Hayatını kaybeden Yamaner Kuyumculuk Şirketi’nin Müdürü Hakan Doğan’ın kız kardeşi Meral Coşkun organlarıyla 7 kişiye ...

Hayatını kaybeden Yamaner Kuyumculuk Şirketi’nin Müdürü Hakan Doğan’ın kız kardeşi Meral Coşkun organlarıyla 7 kişiye can verdi.

Yamaner Kuyumculuk Şirketi’nin genç ve güler yüzlü Müdürü Hakan Doğan, İstanbul’da yaşayan Kız Kardeşi Meral Coşkun’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor. Otuz yaşındaki evli ve üç çocuk annesi Meral Coşkun’un iki ay kadar önce bulantı ve kusma ile başlayan şikayeti sonrası, beyninde gelişen bir ur olduğu tespit edilerek hastaneye kaldırıldı. Meral Coşkun, kısa bir süre süre sonra komaya girdi ve beyin ölümü gerçekleşti.

ORGANLARI BAĞIŞLANDI

Hakan Doğan’ın kız kardeşi Meral Coşkun’un beyin ölümü gerçekleştikten sonra ailesi çok medeni bir karar alarak organlarını bağışlamaya karar verdi. Cuma günü bütün iç organları alınan Meral Coşkun'un, organ bekleyen tam yedi ayrı hastaya can verdiği öğrenildi.

 Genç yaşta yaşamını yitiren Meral Coşkun'un yakınları, "Üzüntümüz çok büyük, organlarının başka insanlara can vermesi tek tesellimiz oldu" dediler.     Meral Coşkun'un cenazesinin Cumartesi günü Tokat'ta toprağa verileceği belirtildi.

www.bolununsesi.com

4 yorum yapılmış
  • mehmet eroğlu
    10 Mayıs 2012 • 11:00
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  • Nihat Ercan
    10 Mayıs 2012 • 11:00
    Allah rahnet eylesin; ailesine, sevenlerine sabırlar ihsan eylesin.
  • ibrahim doğan
    13 Mayıs 2012 • 11:00
    BENİM GÜZELLER GÜZELİM MEKANIN CENNET OLSUN.BU DÜNYADA GÜLMEDİN AMA İNŞALLAH RABBİMİN İZNİYLE SONSUZA DEK AHİRETTE MUTLU OLASIN.ÇEKTİĞİN ACILARIN SON BULDU ELHAMDÜLİLLAH BUNLARIN MEYVESİNİDE RABBİM CENNETİNDE VERİR İNŞALLAH.....ALLAHA EMANET GÜZELLER GÜZELİ....HALANIN OĞLU İBRAHİM DOĞAN
  • okan turan
    27 Mayıs 2012 • 11:00
    benim güzeller güzeli ablam mekanın cennet olsun kuzenin okan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.