VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu sözler Becikoğlu'nu kızdıracak...

11 Mayıs 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “İşadamı Yılmaz Becikoğlu, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a çok hoş ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “İşadamı Yılmaz Becikoğlu, Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’a çok hoş olmayan ifadeler kullandı. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Kim olursa olsun bir belediye başkanına bu şekilde davranamaz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Boluspor kongresi tartışmaları sırasında Boluspor eski Başkanlarından Yılmaz Becikoğlu, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ağıza alınmayacak sözler sarfetmiş ve kamuoyunda uzun süre tartışılmıştı. Yılmaz Becikoğlu’nun bu sözlerine AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun sert tepki gösterdi.

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

Ali Erçoşkun, “Yılmaz Becikoğlu’nun çok hoş olmayan ifadelerle belediye başkanımıza karşı yapılan bazı açıklamaları var. Ben bu konuyla ilgili bir basın kuruluşuna yapmış olduğum açıklamaların açıkçası tam tersinin yazılmış olmasından da son derece büyük rahatsızlık duyuyorum. Bu konuyu net bir şekilde ortaya koymak istiyorum. Gerekirse bununla alakalı basın açıklaması da yaparım. Kim olursa olsun. Hangi makamda, hangi mevkide olursa olsun. Bir belediye başkanına burada telaffuz etmeyeceğim ifadelerle söz söylenmesini şiddetle kınıyorum. Bu kabul edilebilir bir davranış değildir” dedi.

Ercoşkun yapılan bu tür açıklamaların Boluspor’un kurumsal yapısına zarar vereceğini, Boluspor kongresinde delegenin de en doğru kararı vereceğini söyledi.

1 yorum yapılmış
  • boluspor
    12 Mayıs 2012 • 11:00
    şov zamanı salla şokun salla asagıdan salla yukarıdan salla çoşkun acaba sen futbol nedır bılıyormusun hanı nerde boluspora yapacagın suprızz....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.