VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Usta gazeteci Yiğit Bulut AİBÜ'de gündemi değerlendirdi.

10 Mayıs 2012

Gazeteci ve Yazar Yiğit Bulut, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İdeal Gençlik Öğrenci Topluluğu ...

Gazeteci ve Yazar Yiğit Bulut, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) İdeal Gençlik Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerle bir araya gelerek Türkiye gündemini değerlendirdi.

İzzet Baysal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe AİBÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’ın yanı sıra öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Konuşmasına Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin aldığı Bilimsel Yetkinlik Başarı Belgesi ile AİBÜ Futsal Takımı’nın Süper Lige çıkmasına atıf yaparak başlayan Bulut, “Elde edilen başarılardan ötürü sizleri tebrik ediyorum. Birçok üniversiteye göre buranın elde ettiği başarıları görmezden gelemeyiz” dedi.

Konuşmasında başkanlık sistemi, yeni anayasa çalışmaları ve Suriye gibi güncel konulara temas eden Bulut, “Türkiye artık her ekonomik kriz sonrası yaşadığı darbe dönemlerini geride bırakmıştır. Sivil bir anayasa ile Türkiye 100. yıl felsefesini kurmuş olacak” diye konuştu. Yiğit Bulut, katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırırken, topluluk öğrencileri etkinlik sonunda Bulut’a plaket takdim etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.