VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ahmet Baysal'ı üzen olay...

10 Mayıs 2012

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, “Bolulular İzzet Baysal’a şükran yürüyüşüne neden katılmıyorlar. Bu yürüyüşteki ...

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, “Bolulular İzzet Baysal’a şükran yürüyüşüne neden katılmıyorlar. Bu yürüyüşteki kalabalığın her sene gittikçe azaldığını görüyorum. Bu beni çok üzüyor” dedi.

Ahmet Baysal, Cuma günü saat 09:30'da başlayacak İzzet Baysal’a Şükran Yürüyüşü için Bolu halkına çağrıda bulunarak, "Bu yürüyüşteki kalabalığın her sene gittikçe azaldığını görüyorum. Bir şey diyemiyorum. Bunu söylesem rahmetli kendisi kızar zaten. ‘Ben Bolululara yaptıklarıma karşılık bir şey mi bekliyordum ki sen onların yürüyüşe katılmasını istiyorsun’ derdi. İsteyen katılır, isteyen katılmaz. Doğrudur da ama bütün Bolulular sanki İzzet Baysal’a sarılır gibi bana sarılıyorlar. Öyleyse o gün bir saat gelip bu beraberliklerini birlikteliklerini göstersinler” şeklinde konuştu.

“BU YAŞTA MUTLULUKLA KATILIYORUM”

Baysal, Bolu halkının İzzet Baysal’a olan sevgisini yürüyüşe katılarak göstermesi gerektiğini ifade ederek, “Ben geçen senede tekrarladım yine ifade ediyorum. Şükran Günleri üç güne yayılmış. Değişik etkinlikler yapılıyor. Benim görmek istediğim farklı. Halkın içinden mi geliyor bu etkinliklere katılmak veya bu şükran ifadeleri. Madem hakikaten İzzet babalarına, şükranları var neden bu etkinliklere katılmıyorlar. Başlangıç gününde İzzet Baysal’ın adına şükran yürüyüşü düzenleniyor. İzzet Baysal’a şükranların ifadesi olan bir yürüyüş. Ben bu saat içinde, işi olmayan, vakti olan her Bolulu vatandaşın bu şükran yürüyüşüne katılmasını beklerim. Diğer günler beni hiç ilgilendirmiyor. Ben bu yaşımda hepsine mutlulukla katılıyorum. Bolu halkı İzzet Baysal’a sevgi ve saygı hissediyorsa o bir saatlik yürüyüşe katılmalıdır” dedi.

1 yorum yapılmış
  • salih
    9 Mayıs 2012 • 11:00
    Belediye başkanına sor Ahmet bey.İ.Baysal günlerimi kaldı.Önceden dört gün sürerdi şimdi sadece Üniversitede kutlanıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.