VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor'la ilgili eleştirilere yanıt verdi...

10 Mayıs 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Boluspor kogresinde desteklediğim aday yok. Boluspor’a kimin başkan olacağı konusunda ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Boluspor kogresinde desteklediğim aday yok. Boluspor’a kimin başkan olacağı konusunda taraf olmam. Benim derdim Boluspor’un borcunun artmaması ve maddi kaynağını çoğaltmak. Kim başkan olursa destek oluruz” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın Boluspor’un içişlerine müdahil olduğu ve Haziran ayında yapılacak olan kongrede taraf olduğu şeklinde haberlere sert tepki gösterdi. Yılmaz, “Bizim amacımız Boluspor’un yıllık geliri 10 liraysa bunu 11 lira yapmanın amacındayız. Belediye olarak bizim çalışmalarımız bu yöndedir. Hadiseye böyle bakıyoruz. Hiç kimse Alaaddin Yılmaz Boluspor’a müdahil oluyor diyemez. Çünkü ben ne kendi işlerime Boluspor’u müdahale ettirdim ne de Boluspor’un içişlerine karıştım. Ben ne konuştuklarını bilmem toplantılarda ne kararlar aldıklarına karışmam. Boluspor’a müdahalem şu şekilde olmuştur. Basın mensuplarına ses çıkartmayın, Boluspor yönetimine demişimdir biraz sabırlı olun. Kavga edeceksek 2 hafta sonra edin demişimdir. Dolayısıyla bunun dışında Boluspor’un iç işlerine karışmamız söz konusu olamaz” şeklinde konuştu.

Tek derdinin Boluspor’un borcusunun çoğalmaması olduğunu ifade eden Yılmaz, “Benim tek derdim Boluspor’un 4 milyon TL’ye yakın olan borcunun çoğalmamasıdır. Bundan baika derdim yok. Ben göreve gelen başkanları desteklemek zorundayım. Ama birileri de Boluspor’u farklı amaçlarla kullanmak için görev almak isterse bunun da karşısında olurum. Ben hadiseyi sportif başarıdan daha çok ekonomik anlamda değerlendiriyorum” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    9 Mayıs 2012 • 11:00
    Boluspor'un olağan üstü genel kurulu niçin geç bir tarihte yapılıyor? En doğru tarih 13 mayıs 2012 olup; genel kurul ne kadar geç yapılırsa Boluspor o kadar zarar görür. Esasında genel kurula bile gerek yok, çünki Belediye Başkanının parmağı ile işaret ettiği kişi Boluspor Başkanı oluyor, bu senelerdir böyle devam ettiği için de Boluspor başarılı olamıyor.
  • aibü
    12 Mayıs 2012 • 11:00
    sportif başarı olursa ekonomin de iyi olur zaten, bu kadar kafanız çalışmıyo mu?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.