VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Alevlerin arasından ceketini ve yastığını alabildi...

5 Mayıs 2012

Filiz Makarna Fabrikası’nın arka tarafından bulunan Çaygökpınar Köyü’nde çıkan yangında tek katlı ahşap ev yanarak ...

Filiz Makarna Fabrikası’nın arka tarafından bulunan Çaygökpınar Köyü’nde çıkan yangında tek katlı ahşap ev yanarak kül olurken, evde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam sadece ceketini kurtarabildi.

  

Yangın, saat 13:30 sıralarında merkeze 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çaygökpınar Köyü’nde meydana geldi. Yalnız başına yaşayan Hasan Kiraz’a (65) ait tek katlı ahşap bina elektrik kontağından çıkan yangın sonucu bir anda alev topuna döndü. Elektrik kablolarının şase yapması sonucu çıkan kıvılcımlar bir anda alevlere dönüştü. Köy halkı bir yandan alevlere müdahale ederken bir yandan da itfaiye ekiplerine haber verildi.

“MOTORUMU ALIN”

Köye gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alevlere müdahale etti. Ancak eski ahşap bina yanarak kullanılamaz hale geldi. Devletin kendisine verdiği emeklilik maaşıyla geçimini sürdüren Hasan Kiraz, alevlerden sadece ceketini kurtarabildi. Şaşkın bakışlarla itfaiyenin çalışmalarını izleyen yaşlı adam, kepçelerle evin yıkılışı sırasında kesim motorunu gördü. Hemen itfaiye erinin yanına giden Hasan Kiraz, “Enkazda motorum var. Onu alın” dedi.

İFTAİYE MOTORU ALDI

Bunun üzerine kepçenin çalışmasına kısa süre ara verildi. İtfaiye eri enkazın altından kesim motorunu aldı ve yaşlı adama getirdi. Motora bakan yaşlı adam işe yaramayacağını söyleyerek komşusuna diğer eşyaların yanına koymasını istedi. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından alevler söndürülerek kontrol altına alındı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 yorum yapılmış
  • adem özer
    4 Mayıs 2012 • 11:00
    çaygökpınar köyü şuanda bolunun en büyük köyü boluyada 9 kilometre mesafede söndürmek için çok uğraştık ama olmadı söndüremedik köyümüzün yangın vanaları var ama hortumları yok buda bizim köyün muktarının azalarının bir ayıbıdır ne diyelim
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.