VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Katolik Genel Müdür'ün dinimize saygısı...

3 Mayıs 2012

Bolu Belediyesi’nin doğalgazla çalışan çöp kamyonlarının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende ilginç bir görüntü yaşandı.

Bolu Belediyesi’nin doğalgazla çalışan çöp kamyonlarının hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende ilginç bir görüntü yaşandı. Yenihayat Gazetesi Muhabiri Nermin Kaya’nın objektifine takılan görüntüde, dua yapılırken, İveco'nun Katolik Genel Müdürü Maurizio Manera ellerini açarak duaya eşlik etmesi İslam dinine olan saygısı gözlerden kaçmadı.

Bolu Belediye'sinin doğalgazla çalışan çöp kamyonları tanıtım etkinliğine katılan İveco Genel Müdürü Maurizio Manera, araçların açılışı sırasında yapılan duaya katılarak, İslam dinine olan saygısını gösterdi. Törende kurdele kesilmeden önce Bolu Müftüsü Mehmet Şahin ve protokol üyeleri araçların kazasız bir şekilde hizmet vermesi için dua okudular. Dua sırasında Katolik İtalyan Genel Müdür Maurizio Manera da avuçlarını açarak duaya katıldı. Maurizio Manera'nın 2008 yılından bu yana Türkiye'de yaşayan Maurizion'un Katolik olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.