VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"Boluspor Başkanlığı icazet alınarak yapılmaz"

2 Mayıs 2012

Boluspor’da başkanlık tartışmalarına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da dahil oldu. Özcan, “Bir kişi başkanlığı için ...

Boluspor’da başkanlık tartışmalarına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da dahil oldu. Özcan, “Bir kişi başkanlığı için Belediye Başkanı'ndan icazet almak hissediyorsa bu kişi Boluspor başkanlığına soyunmasın. Necip Çarıkcı'nın takım için yaptıklarına baktığımızda başarısız olduğunu söylemek insafsızlık olur” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile Boluspor eski Başkanlarından olan ve işadamı Yılmaz Becikoğlu, arasında meydana gelen sözlü sataşmalara CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan Bolu Gündem Gazetesi’ne yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Özcan, iki önemli ismin karşılıklı olarak yaptıklara açıklamalara; “Bu tür söylemler Bolu'ya zarar veriyor. Boluspor üzerinden bu kavganın cereyan etmesi beni de üzüyor. Bir kişi başkanlığı için belediye başkanından icazet almak hissediyorsa bu kişi Boluspor başkanlığına soyunmasın” dedi.

 

“BOLUSPOR’UN ADINI KULLANMAYI BIRAKSINLAR”

 “İkisi arasında bir kavga bir rekabet varsa burada Boluspor'un adı kullanılmadan bu kavganın yapılması lazım, Boluspor hepimizin takımı. Bu durum Boluspor taraftarlarının canını sıkmaktadır. Sayın Alaaddin Yılmaz ve Sayın Yılmaz Becikoğlu Boluspor'un adını kullanmayı bıraksınlar. Kavganın sebebini de anlayabilmek mümkün değil burada Boluspor'un başına başkan tayin etmek belediye başkanının görevi değil. Boluspor'a kim başkan olursa bu kişi tüm Boluspor taraftarının tüm Bolu halkının başkanı olacak. Belediye başkanı da kim başkan olursa olsun, mevcut başkan veya bir başkası aynı şekilde destek vermek durumunda kalacak. Bu tartışmaları ben dahil hiçbir taraftarda anlamış değil” dedi.

“NECİP ÇARIKCI'NIN TAKIM İÇİN YAPTIKLARINA BAKTIĞIMIZDA BAŞARISIZ OLDUĞUNU SÖYLEMEK İNSAFSIZLIK OLUR”

 CHP Milletvekili Tanju Özcan, Boluspor başkanlığına belediye başkanının şartlı destek verme hakkı olmadığını söyleyerek konuşmasına devam etti;”Bir kişi başkanlığı için belediye başkanından icazet almak gibi bir durumu hissediyorsa bu kişi Boluspor başkanlığına soyunmasın. Hepimiz üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Necip Çarıkcı'ya her şeyden önce bugüne kadar Boluspor taraftarı olarak destek verdik. Bugüne kadar Necip Çarıkcı'nın takım için yaptıklarına baktığımızda başarısız olduğunu söylemek insafsızlık olur. Son yıllarda arzu edilen başarı elde edilememiş olsa da nihayetinde Necip Çarıkçı hali hazırda Boluspor kulüp başkanıdır. Boluspor kulüp başkanı kaldığı sürece de ben milletvekili olarak onun arkasında dururum” dedi. Özcan konuşmasını ”Yeni bir arkadaşımız başkan seçilirse bu içimize siner veya sinmez. O arkadaşımızı da her türlü saygıyı ve desteği gösteririz.” diyerek konuşmasını noktaladı

www.bolugundem.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.