VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Kadına çarptı, berbere gitti..

2 Mayıs 2012

Bolu’da otomobiliyle yaya yürüyen bayana çarpan adam, kazadan sonra 10 metre ilerideki berbere girerek dinlendi.   Olay, ...

Bolu’da otomobiliyle yaya yürüyen bayana çarpan adam, kazadan sonra 10 metre ilerideki berbere girerek dinlendi.

Olay, Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. N.K (65) idaresindeki 14 DL 351 plakalı otomobil, yoldan karşıya geçen M.S (35) isimli kadına çarptı. Otomobilin çarpmasıyla yere yığılan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Hemen olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri çağırıldı. Yerde hareketsiz halde yatan kadına ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Konuşamayan ve kollarını oynatamayan kadın İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerinde görgü tanığının olmaması polisi alarma geçirdi. Trafik ekipleri olay yerinde yeşil renkte otomobili bulmak için kamera kaydı aramaya başladı. Bu sırada aranan otomobil 10 metre ileride bulundu. Ancak herkesi şaşırtan bir olay yaşandı.

Otomobille kadına çarpan 65 yaşında N.K., yaya yürüyen kadına çarptığının farkına varmadan 10 metre ilerideki berbere girip oturdu. Daha sonra berberden çıkan yaşlı adam, “Ne olmuş. Yayaya mı çarpmış mıyım? Kadın da bir şey var mı?” diyerek polislere soru sordu. Yaşlı adam daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.