VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu iddia çok konuşulacak!

2 Mayıs 2012

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın 2013 yılının Ekim ayına alınması beklenen yerel seçimlerde Bolu Belediye ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın 2013 yılının Ekim ayına alınması beklenen yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanlığı’na aday olacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Tanju Özcan iddialara jet hızıyla yanıt verdi; Ben bu defteri 2009 yılında kapattım. Böyle bir düşüncem yok" 

34 yıl aradan sonra Bolu’dan milletvekili çıkararak büyük bir başarıya imza atan CHP şimdi de gözünü belediyeye dikti. Gittiği her ortamda belediyeye CHP bayrağı dikeceklerini dile getiren CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan adeta yerel seçim startını verdi. İl başkanlığı seçimlerinde desteklediği Fügen Kara’nın tek oyla da olsa seçilmesinin ardından gözünü belediye başkan adayına çeviren Özcan’ın istediği gibi bir aday bulamaması durumunda seçimlerde kendisinin aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun taktiğini Özcan’ın da uygulayacağı kulislere bomba gibi düşerken, Tanju Özcan’ın yakın çevresine belediye seçimlerini kazanmak için tüm iradesini kullanacağını söylediği ifade ediliyor. Öte yandan, Tanju Özcan belediye başkan adayı olup seçilemese dahi milletvekilliği görevine devam edebiliyor.

 TANJU ÖZCAN KONUŞTU

Tanju Özcan Memleketim Bolu Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Benim belediye başkanlığı ile ilgili bir talebimde yok düşüncemde yok. Ben milletvekiliyim. Ben şuan önemli bir görevi icar ediyorum. Bolu milletvekili olarak Bolumuzu Ankara’da temsil ediyorum. Bu konuda benim zaten bir düşüncem yok. İkincisi de Cumhuriyet Halk Partisi Bolu’da Tanju Özcan’dan ibaret değil. Cumhuriyet Halk Partisi şu ana kadar görev yapmış olan insanlardan da ibaret değil" dedi.

www.bolugazetesi.com.tr

1 yorum yapılmış
  • harbıcı
    1 Mayıs 2012 • 11:00
    habere bak hızaya gir su yapılan hizmetlere bakıp da baska baskan secmek ıcın bir lüksüm yok kımse kusura bakmasın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.