VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Tayyip Erdoğan Bolu'ya geliyor...

30 Nisan 2012

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı 26-27 Mayıs'ta düzenlenecek Akşemseddin Hazretleri Anma ...

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ı 26-27 Mayıs'ta düzenlenecek Akşemseddin Hazretleri Anma Günü Etkinlikleri'ne davet ettiklerini belirterek, “Başbakanımız programı uygun olursa katılabileceğini söyledi. Başbakanımızı Göynük'te görmekten çok mutlu olacağız” dedi.

Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, her yıl artan deneyimle Akşemseddin Hazretlerinin çok yönlü kişiliğine, ruhuna uygun bir anma etkinliği gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, ''Etkinliğin bu yıl 25. gerçekleştireceğiz. Akşemseddin Hazretlerinin sadece ulusal düzeyde değil uluslararası düzeyde de tanınmasını hedefliyoruz. Akşemseddin Hazretlerinin kamuoyunun bilmediği çok sayıda niteliği var. Akşemseddin Hazretleri, Göynük'ün en büyük gücü ve sembolü. Akşemseddin Hazretlerini ve Göynük'ü dünya tanımalı, bilmeli'' diye konuştu.

Kazan konuşmasının devamında, Başbakan Erdoğan'ın kendilerini kabul etmelerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, “Başbakanımızı 26-27 Mayıs'ta düzenlenecek Akşemseddin Hazretleri Anma Günü Etkinlikleri'ne davet ettik. Başbakanımız programı uygun olursa katılabileceğini söyledi. Başbakanımızı Göynük'te görmekten çok mutlu olacağız'' dedi.

1 yorum yapılmış
  • Uğur Ünal
    1 Mayıs 2012 • 11:00
    Başbakanımız Geliyor Dİye Yollar Yapılırsa Bundan En Çok Bolu Mudurnu Yolunu Kullanan Vatandaşlar ve Tüccarlar Sevinecektir.Ama O Mübarek İnsanı ANma Gününde Küçücük ALanda ALınacak Güvenlik Tedbirleri Sebebi İle Günün Hiç Bir Anlamı Kalmayacağı Kanısındayım.Keşke Başka Bir Org.Davet Edilseydi.Ben Vatandaş Gözünden Bakıyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.