VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Bu görüntüleri özlemiştik...

30 Nisan 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve il yönetim ...

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve il yönetim kurulu üyeleri CHP il başkanlığına yeni seçilen Fügen Kara ve ekibine nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşama yapan her iki parti temsilcileri birlik beraberlik mesajları verdiler.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın “Yaklaşık bir hafta önce kongrede CHP il başkanlığına seçilen sayın Fügen Kara ve ekibine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirmek için buradayız. CHP İl Başkanı Fügen Hanım ve CHP ailesine bizi bu kadar sıcak karşıladıkları için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi ana muhalefet partisidir, biz iktidar partisiyiz. Hem Bolu’da hem Türkiye’de her iki partinin seçmenleri bu partilere bu memlekete hizmet versinler diye oy verdiler. Bütün seçmenlerin bizden beklentisi bu memlekete hizmet etme durumudur. Hem muhalefet hem iktidar partisinin asli görevi budur. Hizmet edebilmek için kurumlar arasında partiler arasında iyi bir diyaloğun gerçekleşmesi gerekir. Bizde Bolu’da böyle bir adım atalım ana muhalefet partisi ile beraber hem onları tebrik edelim bu fırsattan istifade ederek ve onlarla güzel bir diyalog köprüsü oluşturarak niyetliyle bu ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ben buradan bir kez daha CHP’de görev yapan tüm arkadaşlarımıza kardeşlerimize bizleri bu kadar sıcak ve coşkulu karşıladıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Umarım bu ziyaret Bolumuz için hayırlı olur” dedi.

“BOLU İÇİN SEVİYELİ BİR POLİTİKA GEREKİYOR”

Ziyaretten çok büyük mutluluk duyduklarını söyleyen CHP İl Başkanı Fügen Kara “Demokratik bir seçim süreci yaşadık. Bir kadın başkan olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimle buradayız. Öncelikle bu nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. Bolu için gerçekten seviyeli bir politika gerekiyor. Bolu’nun sorunlarını birlikte çözmek için buradayız. Ben tekrar kendilerine teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

“HEPİMİZİN ORTAK PAYDASI BOLU”

AK Parti Milletvekili Fehmi Küpçü ziyarette şu açıklamaları yaptı “Ben sayın başkanımı seçim sonrasında hayırlı olsun demek için aramıştım. Bu ziyaretin Bolu için bir katma değeri bir kazanımı olur İnşallah diyorum. Bütün siyasi partilerin ortak paydası Bolu. Sizi ve yönetiminizi tekrar tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Biz bu coğrafyanın insanları olarak yazı bir kışı bir aynı memleketin hikâyesine inanıyoruz. Ortak paydamız Bolu. Siyaset yelpazesi aslında bu memleketin çıkarları. Zaman zaman tanımlamalarda farklılıklar olabilir. Aynı akideye aynı hissiyata inana insanlarla ilgili Nazım Hikmet Necip Fazıl kıyaslaması yaparsak aslında her ikisi de bu memleketi seven insanlar. Memleket mi yıldızlar yoksa gençliğim mi? diyen bir vatan şairi düşünün. Bir bakalım bir düşünelim vatan memleket sevdası için kendi memleketini terk eden kaç insan var? Yâda Necip Fazıl’ın dediği gibi ben bir genç arıyorum gençlikle köprübaşı dediği aslında aynı memlekettir. Kiminin kâmil ve münevver insan dediğine diğer entelektüel insan der. Aslında bütün değer yargılarının üstü ahlaktır, erdemdir, fazilettir dediğim gibi tanımlamalarda bazen farklılıklar olabilir. Dolayısıyla bizim hepimizin ortak paydası Bolu. Bizler bu coğrafyanın insanları olarak memleketimize katma değer oluşturmak zorundayız. Hem CHP hem AK Parti inşallah siyasi olarak hedefledikleri noktaya ulaşırlar”

1 yorum yapılmış
  • yuksel14
    30 Nisan 2012 • 11:00
    TABİİ NE GÜZEL...neyi baylaşamıyorsunuz amaç hizmet değilmi..birbirlerinizi leke atacağınıza birlik olun secim zamanı onların yaptıklarını ve siz ne yapacağınızı anlatırsınız olur biter...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.