VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Çarıkcı kalan 2 maçtan umutlu...

30 Nisan 2012

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Karşıyaka maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu lig daha bitmedi. Ben yönetim ...

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, Karşıyaka maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “Bu lig daha bitmedi. Ben yönetim kurulumuz teknik heyetimiz ve futbolcularımız tek yumruk olmak zorundayız” dedi.   

Necip Çarıkçı, “3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Bugün zor bir karşılaşma çıktık. Karşıyaka takımı öne geçtikten sonra oyunu bırakmadık. İkinci yarıda daha iyi bir Boluspor izledik. Bu galibiyetten ötürü Teknik kadromuzu ve oyuncularımı kutluyorum'' diye konuştu.  

''BU LİG DAHA BİTMEDİ''

Başkan, "Bu lig daha bitmedi. Ben yönetim kurulumuz teknik heyetimiz ve futbolcularımız tek yumruk olmak zorundayız. Zorlu 2 hafta bizi bekliyor. Ben takımıma güveniyorum. Son iki haftada en iyi sonuçlar ile ligi tamamlamak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 

“MÜCADELEYE DEVAM”

Takımımız sonuna kadar mücadele edeceğini ifade eden Necip Çarıkcı ''Rizespor karşılaşmasını almak istiyoruz. Şu da unutulmasın ki biz Karşıyaka ile Play-off oynadığımız sene 5 puan geriden gelerek Play-off'lara kalmıştık. Bu senede son maç son saniyeye kadar mücadelemizi vereceğiz'' dedi. 

“LİGDE DENGELER EŞİT”

Çarıkçı, “Şu anda rakibimiz olan Adanaspor Konyaspor deplasmanından 3 puan aldı. Ligde şu anda dengeler eşit. Boluspor olarak bugün kaybetme lüksümüz yoktu. Puan farkı yeniden 2 oldu. Son 2 haftada maçlarımızı oynayıp rakipten gelecek haberleri bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.   

5 yorum yapılmış
  • demir dursun
    29 Nisan 2012 • 11:00
    sayin carikci konus konus bos konusuyorsun bu takimnin bu duruma dus mesinin tek suclu sensin baskasi deyil basta kalitesiz hocalarla calisman yilardir bunu yapiyorsun bas unta kaliteli olmazsa ciraklar kalitesiz olur bu is boyledir ben ahciyim usta iyi olmazsa kaliteli yemek olmaz hele devre arasi iyileri kalitelileri yoldin goz termelik adamlar aldin bir kisi haric hele yabancilarin dunya capindalar amatorlikde oynarlar herkes buluyorda seniye cop topluyorsunvereceksin kardesim parayi veren dudugu calar insalah bu sozon tercube kazan missin dir
  • Remzi KIRICI
    29 Nisan 2012 • 11:00
    Adanaspor'un; içerde Kartal, dış sahada Denizli maçlarının en az birinde berabere kalmasını bekleyeceğiz. Tabii ki son iki Rize ve Güngören maçlarını almamız şartıyla. Lig sonunda puan eşitlinde Boluspor; ikili averajta Adanaspor'un üzerinde. Rize maçında hırs-heyecan; aklın önüne geçmemelidir. Rakip takımın; provokasyon-kışkırtma-tahrik gibi davranışlarında dikkatli olunmalı ve hakemle didişmemeli, aksine hakeme yardımcı olunmalıdır. Konyaspor maçını unutmayalım. Bu sene süper lige çıkamasak bile; Kenan, Veli, Cemil, Ferhat, Vedat, Alp, Hakan gibi futbolcuları takımda mutlaka tutmalıyız. Takımda dengeyi sağlayalım diyererek bu futboları elimizden kaçırmayalım. TAKIMIN İSKELETİNİ BOZMAYALIM. Her sene olduğu gibi 10-15 futbolcu gönder, yerine 10-15 futbolcu almakla başarı gelmediğini gördük. Alınacak futbolcu sayısı 3cü 4dü geçmemelidir.
  • İSA TERLİ
    29 Nisan 2012 • 11:00
    Son iki haftaya 2 puan geride girip DENGELER EŞİT, RAKİPTEN GELECEK HABERLERİ BEKLEYECEĞİZ ifadeleri ni kullanan başkanı anlamıyorum. NECİP ÇARIKÇI'DA EMİN SEMERCİOĞLUDA takımın süper lige çıkması için çalışmadı. biz takım sevdalıları boşuna kendimizi yemeyelim. TÜM BOLUSPOR SEVDALILARINA SÖYLÜYORUM; 5 SEZONDUR TAKIMIN BAŞINA AMACI SÜPERLİG OLAN BİR ADAM GELEDİ.
  • cuneyt
    30 Nisan 2012 • 11:00
    HER SENE AYNI SENARYOYU ANLATTIN BİZE BİZDE İNANDIK YETER ARTIK
  • erhan atabay
    1 Mayıs 2012 • 11:00
    boluda heyecan bitmiş sayın başkan yeter artık her şey tadında güzel.sen bu takımı çıkarmazsın ya da çıkaramazsın,her neyse.takımı şampiyon yapabilecek başkan gelsin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.