VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Maçın ardından Bahri hoca ve Kenan Özer konuştu

30 Nisan 2012

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya oyunun ilk yarısının vasat bir oyun olduğunu ifade etti. İkinci ...

Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya oyunun ilk yarısının vasat bir oyun olduğunu ifade etti. İkinci yarıya ofansif bir değişiklik yaparak çıktıklarını belirten Kaya, "Yaptığımız değişiklik meyvesini verdi ve gollerİ bulmaya başladık" dedi.

Deplasman maçlarında zaten iyi sonuçlar aldıklarını dile getiren teknik direktör Kaya, "TFF 1. Lig her şeyin her an olabileceği bir lig, yarış son maça kadar sürecek" dedi.

Karşılaşmada 2 gol birden atan Bolusporlu futbolcu Kenan Özer ise attığı son golü değerlendirdi. Kenan, "Futbol hayatımda hep öyle bir gol atmanın hayalini kuruyordum bunu yaptığım için çok mutluyum" dedi. Bolusporlu futbolcu Aydın Çetin ise karşılaşmadan galibiyetle ayrılmalarının mutluluk verici olduğunu belirtirken, " hedefimiz üç puanı almaktı bunu başardık şimdi diğer takımların alacağı sonuçları bekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalar yapan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, takımın defansif olarak problemler yaşadığını belirterek, gol yeme hastalıklarının sürdüğünü ifade etti. Uğur, Boluspor maçının son zamanlarda oynadıkları en güzel maçlardan biri olduğunu belirtirken, "Son haftalarda oynadığımız en güzel maçlardandı. Ama takımın gol yeme hastalığına çare bulamadık. Karşıyaka takımını inşallah sıkıntı yaşamayacağı bir yerde bırakmak istiyoruz" dedi. Karşıyakalı futbolcu Fatih Şen ise, sezon başlarında yakaladıkları güzel havayı erken kaybettiklerini belirterek " Hocamızın da dediği gibi önümüzdeki maçları kazanıp takımı sıkıntı yaşamayacağı bir yerde bırakmak istiyoruz" dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.