VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Başkan Yılmaz'la Tanju Özcan arasında ilginç diyalog...

30 Nisan 2012

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ofisinin açılışına gittiği Avukat Eda Arslan’a dönerek, “Bana ileride iyi ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ofisinin açılışına gittiği Avukat Eda Arslan’a dönerek, “Bana ileride iyi bir avukat lazım olacak. O zaman senden yardım isteyeceğim” deyince Tanku Özcan devreye girdi ve bakın ne dedi?

Genç Avukat Eda Arslan’ın avukatlık bürosunun açılışında Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan kurdeleyi beraber kestiler.

ÖZCAN ARAYA GİRDİ

Açılışta konuşan Başkan Yılmaz çiçeği burnunda avukat Eda Arslan’a dönerek, “Bana ileride iyi bir avukat lazım olacak. O zaman senden yardım isteyeceğim” dedi. Bunun üzerine CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’da, “Eda Arslan kardeşim stajını benim yanımda yaptı. Onu ben yetiştirdim. Sayın Yılmaz’ında ihtiyacı olduğunda avukatlığını en güzel şekilde yerine getirecektir” dedi.

İkili arasında ki bu diyalog acılaşa katılanları güldürürken açılışta iş ve siyaset dünyasından kalabalık bir davetli katıldı.

www.koroglugazetesi.com.tr

1 yorum yapılmış
  • Abid KONAK
    22 Ocak 2013 • 13:00
    Eda Hanıma Meslek Hayatında ve Yaşamı Boyunca Hayatta Sağlık Sıhat Sabır ve Metanetler Dilerim.Eda Hanım Aynı Zamanda Benimde Bir Davama Mudahil Oldu AVUKAT Olarak Ancak Genç Yaşına Rağmen Hazırlamış Olduğu Savunmayı 40 Yıllık Avukatların Hazırlayamadıklarına Şahitim. Teşekkürler Eda Hanım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.