VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Ali Ercoşkun çok üzgün...

30 Nisan 2012

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile bir dönem Boluspor Başkanlığı’nı ...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile bir dönem Boluspor Başkanlığı’nı yapan ünlü işadamı Yılmaz Becikoğlu, arasında geçtiğimiz günlerde meydana gelen söz düellosuna çok üzüldüğünü belirtti.

Ali Ercoşkun, “Birkaç gündür yoğun çalışma temposu içersinde olduğum için Yılmaz ve Becikoğlu arasındaki sözlü sataşmaları, sizin gazetenizden öğrendim. Niye bu noktaya gelindi bunu da bilmiyorum. Ama en kısa zamanda her iki tarafla bu konuları görüşüp, suların durulmasını istiyorum. Sayın Yılmaz'da, Sayın Becikoğlu'da Bolu'ya ve Bolu halkına hizmet veren kişilerdir. Birkaç gün Bolu'dayım bu işi mutlaka çözeceğim” diye konuştu.

Ercoşkun “Yılmaz Becikoğlu'nun Başkanlık adaylığını destekliyor musunuz? sorusuna ise  “Biz kim başkan olursa onun arkasındayız. Sonuçta olay şudur. Delege kimi seçerse bizler onu desteklemek zorundayız. Yılmaz Becikoğlu'da Boluspor'a başkan seçilirse onu destekleriz. Geçtiğimiz dönemlerde de bunu hep söyledik. Bizler isimlerin peşinde değiliz, delegelerin oylarına saygılıyız ve hep de destekçisi oluruz. Önemli olan Bolusporumuzun iyi yerlerde olmasıdır” dedi.

www.bolugundem.com

1 yorum yapılmış
  • arifemre
    29 Nisan 2012 • 11:00
    tam siyasetçisin vesselam :))
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.