VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

Boluspor pes etmiyor...

29 Nisan 2012

  Boluspor ligin en önemli maçlarından birinde Karşıyaka karşısında ikinci yarıda 1-0 yenik düşmesine rağmen maçın ...

Boluspor ligin en önemli maçlarından birinde Karşıyaka karşısında ikinci yarıda 1-0 yenik düşmesine rağmen maçın son dakikalarında Kenan'ın attığı gollerle 3-1 galip gelerek play-off umutlarını yeşertti.

CANLI ANLATIM

Boluspor, kritik haftada Karşıyaka ile kozlarını paylaşacak. Alsancak Stadyumu’nda takımlar ısınmak için sahaya çıktı. Kadrolar da belli oldu.

 

Boluspor: Atacan, Hakan, Onur, Ferhat, Fatih, Cemil, Gomis, Veli, Alp, Kenan ve Aydın

Yedekler: Burak, Caner, Emre Kılınç, Vedat, Omar, Sercan, Savaş

Karşıyaka: Bülent, Ahmet, Taha, Şaban, Erhan, Murat, Özgür, Ufukhan, Agbetu, Mahmut

Yedekler: Recep, Metin, Mutlu, Erdi, Fatih, Bülent

- Mücadelenin başlamasına yarım saat kaldı. Teknik Direktör Bahri Kaya, Orhan'ın sakatlığı sonrası Hakan Arslan'ı bu karşılaşmada sol bekte oynatacak. Sağ bekte ise haftalardır forma giyemeyen Fatih Gül görev yapacak.

- Alsancak Stadyumu'nda hava kapalı. Sıcaklık 18 derece. Zaman zaman hafif rüzgar etkili oluyor.

- Takımlar maç öncesi son hazırlıklarını yaparak soyunma odasına girdi. Artık maçın başlaması için geri sayım başladı.

- Alsancak Stadyumu'nda Karşıyaka taraftarının bulunduğu maraton tribünü neredeyse bomboş. 800 civarında Karşıyaka taraftarı takımlarına destek verecek. Boluspor tribününde ise tam 10 taraftar var.

 - Boluspor'u zorlu deplasmanda yöneticilerde yalnız bırakmıyor. 15 yönetici takımlarının karşılaşmasını tribünde izleyecek. Ayrıca çok sayıda Bolulu basın mensubu da Boluspor'u takip ediyor.

- Hakemler ve takımlar sahaya çıktı, tribünleri selamlıyorlar..

- İstiklal Marşı okundu. Takım kaptanları saha seçimi yapacak.

- Karşıyakalı oyuncular kendi yarı sahalarında galibiyet yemini ediyor. Boluspor takımı sahadaki yerini aldı. Top santrada. Maça Boluspor başlayacak.

VE KARŞILAŞMA BOLUSPOR'UN VURUŞUYLA BAŞLADI...BAŞARILAR BOLUSPOR..

Dakika 2: Boluspor ilk dakikalarda atak oynuyor. Karşıyaka ise kontrollü oynama düşüncesinde..

- Karşıyaka etkili geldi. Erhan'ın şutu Cemil'e çarptı kornere gitti. Köşe vuruşunu savunma uzaklaştırdı. Karşıyaka yarı sahamızda baskı kurmaya çalışıyor.

- Karşıyaka serbest vuruş kullanıyor. Ufukhan ceza sahasına ortaladı kaleci Atacan kontrol etti. Karşıyaka bu dakikalarda Boluspor'u yarı sahasına hapsetti. Boluspor ileriye çıkmakta zorlanıyor.

- Onur Bektaş Erhan'ı düşürdü. Kritik bir noktadan Karşıyaka serbest atış kullanıyor. Ahmet Burak Solakel'in ortası taça kadar gitti. Boluspor taç atışı kullanıyor.

- Bu dakikalarda Boluspor kendi yarı sahasına kapandı. Karşıyaka, Boluspor yarı sahasında gol arıyor. Tehlikeli ataklar var. Ve yine Fatih rakibine sert hareketle yere indirdi. Ceza sahası çaprazından serbest atış kullacak Karşıyaka..

- Fatih 10.dakikada sarı kart gördü. Karşıyaka serbest atışı kullandı. Ceza sahası dışına Ahmet Burak'a bir pas. vuruşu savunmadan döndü.

 - Karşıyaka sağ kanattan Agbetu'yla etkili geldi. Bir korner daha. Boluspor orta sahayı geçemiyor. İlginç bir karşılaşma.

- Karşıyaka köşe vuruşunu paslaşarak kullandı. Arka direkte topa yükselen Şaban vuramadı ve top auta çıktı. Boluspor atağa kalkmak isterken yine topu kaptırdı.

- Karşıyaka her 30 saniyede bir faul atışı kullanıyor. Bolusporlu futbolcular sürekli rakibini faulle durduruyor. İzmir ekibi 15 dakikalık bölümde adeta tek kale oynuyor.

- Boluspor'da şuana kadar Ferhat Kiraz durgun bir futbol sergiliyor. Kenan'la sağ kanattan atağa kalkmaya çalışan Boluspor bir türlü aradığı pozisyonu bulamadı. Orta alanda Onur ve Gomis baskı kuruyor. Şuana kadar kaleye şutumuz yok. Bu arada Agbetu ile kaleci Atacan çarpıştı. Atacan hafif sakatlık geçirdi ancak birşeyi yok.

- Ferhat Kiraz rakibi atağa çıkarken faul yaptı ve sarı kartı gördü. Dakikalar 18'i gösteriyor.

- Karşıyaka Şaban'la net golü kaçırdı. Kaleci Atacan'la karşı karşıya kalan Şaban topa zayıf vurdu. Atacan iki hamlede kontrol etti.

 - Karşıyaka adeta Boluspor kalesini ablukaya aldı. Sağlı sollu ataklar ve şutlar savunmadan dönüyor. Karşıyaka heran golü bulabilir.

- Bu arada ilginç bir detay dikkatimizi çekiyor. Protokol tribününde iki takım yöneticileri haricinde kimse yok. Ne kulüp başkanları ne de belediye başkanları. Koltuklar bomboş duruyor.

- Karşıyaka Agbetu'yla ikinci kez net gol pozisyonunu kaçırdı. Şimdi Boluspor atağa çıktı ancak sonuç yok.

- Boluspor bu dakikalarıda maçın başından beri ilk kez rakip kalede etkili olmaya çalışıyor. Şimdi top savunmamıza kadar döndü.

- Boluspor sol kanattan Hakan'ın ileriye çıkmasıyla etkili oluyor. Ancak ceza sahasına ortalar yerini bulmadı. Şuana kadar kaleye tek şutumuz yok.

- İnanılmaz bir karşılaşma izliyoruz. Karşıyaka kalemize geldiği her pozisyonda şut şansı buluyor. Maçın başından bu yana onlarca serbest atış kullandılar.

- Alsancak'ta tribünler Karşıyaka'nın oyununu izliyor. Ev sahibi ekip çok rahat paslar yapıyor. Bolusporlu futbolcular sadece izliyor.

- Boluspor son 2 dakikadır Karşıyaka yarı sahasında gol arıyor. Kenan'la sağ kanattan hareketlilik başladı. Bu sırada Ferhat'ın ceza sahasına ortasında top Aydın'ın gerisinde kaldı.

- Maçın 35 dakikası geride kalırken ev sahibi takım biraz durakladı. Boluspor ise rakip yarı sahaya daha fazla geçmeye başladı.

- Boluspor Ferhat'la serbest vuruş kullanacak. Ceza sahası kalabalık. Orta geliyor ancak Aydın'dan önce savunma kafayı vurdu. Top Boluspor yarı sahasına kadar geldi.

- Boluspor taç atışı kullandı. Hakan'ın penaltı noktasına gönderdiği topu savunma uzaklaştırdı. Ferhat Kiraz sol kanata hareketlilik getirmeye başladı. Orta alanda Onur Bektaş'ın mücadelesi dikkat çekiyor.

- Karşıyaka yine gole çok yaklaştı. Erhan'ın 40 metreden şutunu kaleci Atacan parmaklarının ucuyla kornere çeldi. Kornerden gelen top yine Erhan'da kaldı. Sert şutu direğin üzerinden az farkla auta çıktı.

- Kaleci Atacan'dan inanılmaz hata. Herkes boş pozisyonda top beklerken Atacan'ın vuruşu kısa düştü. Araya giren Fatih, top Şaban'ın önünde kalmadan büyük tehlikeyi önledi.

- İlk yarının bitimine 2 dakika kaldı. Kötü haber Konya'dan geliyor. 10 kişi kalan Adanaspor, Konya deplasmanında öne geçti.

- İlk yarı bitti. Alsancak Stadyumu'nda ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarı görüşmek üzere..

DEVRE ARASI...

- Alsancak Stadyumu'ndan yeniden merhaba. İki takım oyuncuları ve hakemler ikinci yarı için sahaya çıktı. Karşıyaka oyuna başlayacak. Hakem elinde top bekliyor.

- Her iki takımda ikinci yarıya aynı kadroyla başlayacak.

- Bilindiği üzere Bank Asya 1.Liginde bütün karşılaşmalar aynı saatte başladı. Bu yüzden maçın hakemi Serkan Çınar saha ortasında elinde topla diğer maçlardan gelecek başlama vuruşu haberini bekliyor. Maç hala başlamadı.

- Karşıyaka'nın vuruşuyla ikinci yarı başladı.

- Boluspor ikinci yarıya atak başladı. Şuana kadar topun kontrolü Boluspor'da.

- Veli rakibini şortundan asılıyor ve serbets atış Karşıyaka'nın. Topun gerisinde Erhan Şentürk ve Erhan var. Erhan'ın ortasında top kaleci Atacan'da kalıyor. Boluspor hemen kontraya çıktı.

- Boluspor sol kanattan köşe vuruşu kullanacak. Ferhat köşeye gidiyor. Paslaşarak kullanma düşüncesi ancak defans araya giriyor.

- 50. dakika geride kaldı. İki takımda orta saha mücadelesi veriyor. Boluspor ikinci yarıda daha baskılı bir görüntü içerisinde.

- Kapalı tribündeki Karşıyakalı taraftarlar hiç susmadan takımlarını destekliyor. Süper Lig şarkıları söylüyorlar.

- Boluspor'da oyuncu değişikliği, Onur Bektaş 53'ncü dakikada yerini Omar'a bırakıyor.

- Ferhat'tan ceza sahasına nefis orta ancak top Omar'ı aştı.

- GOLLLL. ERHAN KAVAK 30 metreden vurdu ve Karşıyaka öne geçti.

- Dakika 56. Sağ kanatta Fatih Gül yerde kaldı. Ancak hakem oyunu devam ettirdi. Erhan Şentürk topu adaşı Erhan Kavak'a bıraktı. Erhan 30 metreden şert vurdu. Top direğin dibinden ağlara gitti. Atacan uzandı ancak yeterli olmadı.

- Karşıyaka 30 metreden frikik atışı kazandı. Erhan Şentürk kullanacak. Çok tehlikeli bir bölge..

- Erhan Şentürk nefis vurdu. Top direğin yanından az farkla Atacan'ın bakışları arasında auta çıktı.

- Karşıyaka'da Taha, 58'nci dakikada yerini Fatih Şen'e bıraktı.

- Bu arada Karşıyaka yedek kulübesi arkasındaki Karşıyaka taraftarları ile Teknik Direktörleri Mustafa Uğur arasında atışma yaşanıyor. Tribünler çılgına döndü. Yardımcıları Mustafa Uğur'u sakinleştirmeye çalışıyor.

- Boluspor kalesinde golü gördükten sonra beraberlik için saldırıyor. Oyun ev sahibi takımın yarı sahasına hapsoldu. Kenan ceza sahası içinde yerde kalıyor ancak hakem Serkan Çınar devam dedi. Tartışmalı bir pozisyon...

- Karşıyakalı oyuncular Boluspor'u ikiye iki yakaladı. Ancak araya giren Hakan net gol pozisyonunu önledi. Bu arada Boluspor'da oyuncu değişikliği yapılacak. Vedat kenarda..

- Karşıyaka'da Agbetu sarı kart gördü.

- Oyuncu değişikliği gerçekleşti. 65'nci dakikada Gomis'in yerine Vedat Budak oyuna dahil oldu. Bahri Kaya ikinci değişiklik hakkını da kullandı.

- GOLL GOLL. Aydın'dan nefis gol. 1-1

- 68'nci dakikada Aydın sağ kanattan topla ilerledi. Taç çizgisinden ceza sahasına orta şut karışımı vuruşu ağlara gitti. Boluspor maçta eşitliği sağladı. (1-1)

- Boluspor ikinci gol için bastırıyor. Sağlı sollu ataklar var ancak net gol pozisyonuna giremedik.

- Bahri Kaya son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. 18 yaşındaki genç oyuncumuz Emre Kılınç kenara geldi. Bakalım kim çıkacak.

- Dakika 75. Karşıyaka'da golü atan Erhan Kavak oyundan çıktı. Yerini Bülent Kocabey'e bıraktı. Boluspor'da ise Hakan Arslan'ın yerine Emre oyuna girdi. Emre oyuna girer girmez ceza sahasında tehlikeyi önledi.

- Veli'den inanılmaz bir hata. Karşıyakalı Şaban ceza sahasına girdi. Boş pozisyonda arkadaşına çıkartmak istedi ancak araya Cemil girdi. Boluspor kalesinde büyük tehlike atlattı.

- Ferhat Kiraz'a nefis orta geldi. Ancak yine bencillik yapan Ferhat topu göğsüyle yumuşatmak isteyince top auta çıktı. Net pozisyon kaçtı.

- Boluspor Kenan'la serbest atış kullanıyor. Ceza sahasına orta defans karşıladı. Karşıyaka kendi sahasında hazırlık pasları yapıyor.

- Ferhat yine net golü kaçırdı. Omar'ın pasında ceza sahasına giren Ferhat rakibini çalımlayıp sağ ayağıyla vurdu ancak top üstten auta çıktı.

- Boluspor sol taç çizgisi yanından serbest vuruş kullanacak. Kenan yerde kalan isimdi.

- Kenan ceza sahasın ortaladı. Kafa topuna yükselen Cemil yerde kaldı. Ancak Veli oyuna devam etti. Bu sırada Karşıyakalı oyuncular Veli'nin etrafını sardı. Ortalık karıştı.

- İki takım oyuncuları birbiriyle konuştu ve hakem Serkan Çınar ortalığı sakinleştirdi. Oyun yeniden başladı ancak Cemil saha dışında tedavi görüyor.

- Karşıyaka Erhan Şentürk'le yüzde yüzlük golü kaçırdı. Boluspor hemen kontraya çıktı. Ferhat Kiraz iki rakibinden sıyrıldı ancak kaleye çektiği şut köşe gönderi yanından auta çıktı.

- Dakika 87. Veli sarı kart gördü. Karşıyaka taraftarları Veli'ye küfürlü tezahürat yapıyor.

- Maçın son dakikalarına yaklaşıyoruz. Dördüncü hakem Harun Yücedağ birazdan uzatma dakikalarını işaret edecek.

- GOLL GOLLL GOLLLLL Kenan Özer harika vurdu. Nefis gollll.

- Maça 4 dakika ilave edildi. Bu arada Karşıyakalı taraftarlar golden sonra sevinen protokol tribünü yanındaki Bolusporlu taraftarlara saldırdı.

-GOLLL GOLLL GOLLL kENAN ÖZER. 3-1 OLDU

- Karşıyaka tribünlerinde koltuklar havada uçuşuyor. Boluspor yedek kulübesine yabancı madde yağıyor. Taraftarlar çıldırdı.

VE MAÇ BİTTİ. BOLUSPOR KARŞIYAKA'YI 3-1 YENDİ

Alsancak Stadyumu'nda zorlu geçen karşılaşmayı Boluspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. Maçtan sonra Karşıyaka taraftarları kendi futbolcuları ve teknik heyetini protesto etti. Karşıyaka taraftarları bir yandan kendi aralarında tartışıyor. bir yandan sessizce stadı terk ediyor.

Bolusporumuz, Karşıyaka deplasmanında maça kötü bir şekilde başlasa da maçı bırakmadı ve ligi ne kadar çok istediğini göstererek 1-0 yenik duruma düştüğü maçı Kenan'ın son dakikalarda attığı muhteşem golle 2-1 öne geçtikten sonra Karşıyaka kalecisi Bülent'in hatasını da değerlendirerek maçın son saniyelerinde durumu 3-1'e getirerek takımının play-off umutlarını yeşertti.

Maçın başında tutuk bir şekilde başlayan ve rakibine pozisyonlar veren kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarının başlarında Erhan Kavak'ın uzaklardan attığı gole engel olamayarak 1-0 geriye düştü. Bu dakikadan sonra maça daha fazla asılan ve galibiyeti daha fazla isteyen kırmızı beyazlı oyuncularımız maçın 68'nci dakikasında Aydın'ın sağ çaprazdan orta şut karşımı vuruşu ağlara gidince maçı almak için bastırmaya başladı.

 Artık 90'ncı dakika oynanırken umutlarımız tükendi derken sahneye Kenan Özer çıktı. Maçın son dakikalarında Kenan'ın uzaklardan muhteşem volesi ağlarla buluştu ve kırmızı beyazlı ekibimiz zorlu Karşıyaka karşısında maçın son bölümlerine 2-1 önde girmeyi başardı. Yedikleri golden sonra moral olarak çöken Karşıyaka kalecisi Bülent'in büyük hatasını affetmeyen Kenan skoru 3-1'e getirerek maçın sonucunu tayin etti.

Alınan galibiyetin ardından play-off umutlarını kaybetmeyen kırmızı beyazlı ekibimiz ligde kalan son 2 haftaya daha umutlu bir şekilde girdi.

19 yorum yapılmış
  • ali vrli
    28 Nisan 2012 • 11:00
    trtspor maçı internetten veriyor dediler ama açamıyorum. şu linke bir de siz bakar mısınız? açabilen varsa bilgilendirirseniz sevinirim
  • mehmet y.
    28 Nisan 2012 • 11:00
    maçı canlı gösteriomu bilen var mı ?
  • gokhan g.
    28 Nisan 2012 • 11:00
    trtspor internetten verecem dedi ama açılmıyor.Ne zaman adam gibi bi iş yaptılar ki şimdi yapsınlar !!!
  • ali vrli
    28 Nisan 2012 • 11:00
    ya trt spor veriyor internetten ama açamadım ben
  • tunahan
    28 Nisan 2012 • 11:00
    Trt'den ne bekLersin LinkLeri Elazıg maçını açıyor acılmıhyor
  • gokhan g
    28 Nisan 2012 • 11:00
    http://canli.trtspor.com.tr/live.asp?id=65 yenı basladı yayın.explore den acmayabılır mozılla ve chromeden deneyın. http://canli.trtspor.com.tr/live.asp?id=65
  • hamza .b
    28 Nisan 2012 • 11:00
    zaten inanmadın
  • ali veli
    28 Nisan 2012 • 11:00
    adana kırmızı kart görmüş puan kaybedebilir mu maçı mutlaka almamız lazım
  • ahmet yıldırım
    28 Nisan 2012 • 11:00
    her sene aynı skıntı adam gibi oynayın ya adam gibi
  • holiganS
    28 Nisan 2012 • 11:00
    http://canli.trtspor.com.tr/live.asp?id=65 Adresinde hd kalite olarak BOLUSPOR-Karşıyaka karşılaşmasını naklen izleyebilirsiniz. Şampiyon BOLUSPOR
  • holiganS
    28 Nisan 2012 • 11:00
    Arkadaşlar facebook üzerinden https://www.facebook.com/Cadde14liseligenclik sayfasında link vardır. İzleyebilirsiniz.
  • gökhan
    28 Nisan 2012 • 11:00
    denizliye yenildikten sonra hala play off hayalimi kuruyosunuz, adamlar 10 kişi konyayı yeniyolar, hepimiz burdayız ,görürsünüz adanayener,biz ya yeniliriz yada berabere kalırız bu iş geçen hafta bitmişti zaten.
  • selami
    28 Nisan 2012 • 11:00
    link açılıyor
  • ahmet yıldırım
    28 Nisan 2012 • 11:00
    adana:2 konya:0 karşıyaka:1 bolu:0 bu sene de hayal oldu seneye yeni hayalllerle görüşmek üzere
  • bolulu
    28 Nisan 2012 • 11:00
    carıkcı bahrını ve aydınını al gıt bırak artık yalvaırırım,her sene sonunda aynı acıyı cekmekten bıktık!!!bıraz delıkanlı boluluysan bırakrsın bu sne,bırak da becıkoglu gelsın en azından kume duser cıkmaya oynarız zevk alalım ya yeter be yeeterrrrrrrrr
  • ahmet yıldırım
    28 Nisan 2012 • 11:00
    ne olduda o kadar iyi giderken biz gerilere düştük ve hiçbir şansımız olmadı ya bizden kaç puan geride olana dana bile play offu garantiledi bizle aynı puanda olan rize şimdi ilk ikiye oynuyor hey gidi bolusporum hey şampiyonluk kaç senedir hayal bize
  • ahmet yıldırım
    28 Nisan 2012 • 11:00
    hadi atın şu ikiyi ya
  • ahmet yıldırım
    28 Nisan 2012 • 11:00
    ulan konya yazıklar olsun sana şampiyonluk yolunda kendi evinde yenildin 2-0 yazıkalr olsun sana ama galiba bu iş son maça kadar gidecek berabere bile klamadın konya ezik konya
  • Remzi KIRICI
    28 Nisan 2012 • 11:00
    Adanaspor'un; içerde Kartal, dış sahada Denizli maçlarının en az birinde berabere kalmasını bekleyeceğiz. Tabii ki son iki Rize ve Güngören maçlarını almamız şartıyla. Lig sonunda puan eşitlinde Boluspor; ikili averajta Adanaspor'un üzerinde. Rize maçında hırs- heyecan; aklın önüne geçmemelidir. Rakip takımın; provokyon-kışkırtma-tahrik gibi davranışlarında dikkatli olunmalı ve hakemle didişmemeli, aksine hakeme yardımcı olunmalıdır. Konyaspor maçını unutmayalım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.